Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 17 av 17 sitater

"Til å begynne med er det alltid et valg om man vil være ensom. Siden er det ikke et valg lenger. Når sluttet det å være et valg? Hva er det i meg som har sluttet å velge deg, som i stedet har flyttet inn i deg slik at jeg må være hos deg for å kunne være med meg selv?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg er mer redd for at jeg kommer til å glemme følelsene jeg har nå." "Omtrent som du har glemt hvordan det var å være tre år." "At jeg helt sikkert kommer til å tenke: Jeg var så ung, forsto ikke alt. Det irriterer meg at jeg vet at jeg kommer til å ta feil."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Att vara tilsammans är att vara tillräckligt långt bort från allt annat.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Till en början finns alltid valet att vara ensam. Sedan blir det inte ett val längre. När slutade det vara ett val? Vad är det i mig som har slutat att välje dig, som istället har flyttat in i dig så att jag måste vara med dig för att kunna vara med mig själv?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Når vet man at det er slutt?" "Kanskje når man kjenner seg mer glad i minnene sine enn i den man har foran seg"

Godt sagt! (14) Varsle Svar

"tror du at du ville vært sammen med meg hvis du kunne lese tankene mine?" "alt du tenkte?" "ja." "det vet jeg ikke helt, hvordan skulle kunne vite det?" "det kan man ikke"

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pappa er manisk depressiv. Det betyr at han tatoverer en rune på høyrearmen når han drar til Island; at han begynner å røyke når han er førtisju; at han iblant gir flere hundre i driks når han er på restaurant; at han ler høyere enn andre og gråter stillere. Men stort sett betyr det ingenting.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Sist sett

ritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteSynnøve H HoelDemeter