Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 14 av 14 sitater

Rommet var også fylt med familieportretter; i generasjonenes løp var familien Hardcastle blitt kjent blant sine naboer for hvor tallrike og store de var, et rennommé som var basert mer på kvantitet enn på kvalitet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Han sto der i sin uniformsverdighet, en offiser som var blitt beskrevet som en av de kjekkeste og mest galante i hele den britiske hæren. Noen hvisket, men de ble raskt hysjet på, og Darcy så at radene med sosietetskvinner bøyde seg oppmerksomt framover - omtrent som utspjåkede skjødehunder som dirrer ved lukten av en godbit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men gjennom sitt ekteskap hadde han trosset ethvert prinsipp som hadde styrt livet hans helt fra barndommen av, enhver overbevisning om hva han skylte sine foreldres minne, Pemberley og det ansvaret som fulgte med hans status og rikdom.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Hun tenkte: Her sitter vi ved begynnelsen til et nytt århundre, borgere i Europas mest siviliserte land, omgitt av det fineste og flotteste håndverk, dets kunst, og bøker fylt med dets litteratur, men utenfor er det en annen verden, som vi kan holde på avstand gjennom vår velstand, dannelse og våre privilegier, en verden der menneskene er like voldelige og ødeleggende som i dyrenes verden. Kanskje vil ikke selv de heldigste blant oss være i stand til å ignorere den og holde den på avstand til evig tid.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Stig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindusIngeborg G