Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Han kom seg ikke på polet denne uken fordi de gravide sto utenfor og lagde kvalm

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Før var jeg aldri redd. Nå har jeg bare lyst til å sove.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Hva er ditt favorittpalindrom? spør han. Fvonk tenker seg om. Jeg har ikke noe favorittpalindrom, sier han etter en stund. Mitt er Yo, banana boy!

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Klokken er 03:33, og det er 3,2 minus ute. Og mens han ser på, i tidsrommet fra det ringer på døren første gang til det ringer igjen, går temperaturen ned til minus 3,3. Tretall på tretall på tretall, tenker Fvonk. Dyrets tall, eller i det minste halvparten av Dyrets tall.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Med ett kjenner Fvonk et ras av følelser, det er som om slusene ikke lenger kan holde på alt som har demmet seg opp, men han har ikke lenger kontakt med gråten sin, det er lenge siden han hadde det, det er som om ukulturen har frarøvet ham også denne slusen hvor han før i tiden av og til fikk utløp for det som var trist.

Har du lyst til å gråte? spør Jens.
Ja, egentlig, sier Fvonk. Men jeg klarer det ikke.
Jeg har det på samme måte, sier Jens. Det er utgjort. Kanskje vi skal oppsøke et kurs eller noe når vi kommer hjem. Jeg er helt sikker på at det fins metoder.

Fvonk nikker.
Nå går vi og bader, sier Jens.
Åja, sier Fvonk. Nå bader vi.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol