Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 21 sitater

Her ble følelsene som rustflekker på en bil, det gjaldt å dekke over dem med blank lakk så ikke faenskapet spredte seg, ødela alt!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den dagen det gjelder dég, den dagen du blir depressiv og går med hodet fullt av selvmordstanker, må du være klar over at behandlingsapparatet ikke stilles til disposisjon fordi det er så trist å høre at Andreas Wiegert har det vondt. Men det er forbanna vondt å høre at plassen din på jobben står tom, og at du går og hever sykepenger! Legenes jobb er ikke primært å få deg til å gjenvinne troen på livet. De skal bare få deg opp av blautmyra fordi svartsynet ditt gjør deg til en belastning for fellesskapet. Florence Nightingale er død hun, forstår du, Andreas.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Over ham leker vinden i tretoppene, får dødt løv til å falle ned mellom grenene. Mørke, fallende flak, ristet ut av en enda mørkere natt. En sekk uten bunn.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Da sa Noah: - Nå har vi lært at ingenting av det som vokser og gror er overflødig! Det som var ubrukelig for oss i den gamle verden, har vist seg å være alt vi trenger i denne nye verden. Heretter skal alt få blomstre og gro, og ikke en plante skal kalles ugress!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Som en forbryter har han vendt tilbake til åstedet, men uten frykt for pågripelse og straff. For den legale misgjerning kreves ingen annen straff enn den pine ettertanken gir."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Salen er ikke annet enn et venterom for alle de som ikke har fått time på krematoriet ennå.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Han hadde sett henne bruke sterkt krydder før, ja faktisk ganske ofte, men alltid overfor folk han selv mente fortjente det. Nå strødde hun cayenne i hans lapskaus.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Døden, katten som lekte med sitt bytte. Musen, det sluknende livet som forsøkte å redde seg unna.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stillhet betydde medisiner. Og stillhet utover det vanlige, betydde doser utenom det vanlige.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Kanskje den eneste som hadde noe på 23-salen å gjøre var Ivar Bremers tøygiraff. Den som hverken følte aggresjon, glede eller smerte.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Linda RastenAnn Christinmay britt FagertveitLene AndresenHarald KAnniken LTanteMamieDemeterEllen E. MartolReidun Anette AugustinIngunn SBjørg L.Bjørg  FrøysaaReidun SvensliRune U. FurbergIna Elisabeth Bøgh VigreDinaEster SmgeVannflaskeSynnøve H HoelRufsetufsaKristine87EvaThearitaolineCamillaKarin BergBeathe SolbergelmeVariosaMarianne  SkageConnieAxelinaPiippokattaKarina HillestadEmil ChristiansenGunillaHarald AndersenIngeborg