Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 36 av 36 sitater

Han visste selvsagt ikke hva det var Aomame hadde overrakt til månen den gangen. Men han kunne i noen grad forestille seg hva det var månen hadde gitt henne. Sannsynligvis ensomhet og fredfullhet i reneste form. Det beste månen kan tilby et menneske.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

De som står bak, kan rasjonalisere, finne en passende teori å gjemme seg bak og glemme hele saken. Snu blikket vekk fra det de ikke vil se. Men de som blir utsatt for det, glemmer ikke. De kan ikke vende blikket vekk. Minnene om det som skjedde overføres fra foreldre til barn. Du skjønner det, Aomame, at verden består av en endeløs kamp mellom en erindring og dens moterindring.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

For Tengo var søndagen som en forvridd måne som bare viste sin mørke bakside.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Men dette er ikke noen fortelling. Dette er virkeligheten."
Tamaru smalnet øynene og stirret på Aomame. Så sa han langsomt:
"Hvem vet vel det?"

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Side 360: Tengo visste godt at tiden humpet når den gikk. I seg selv var tiden jevn og ensartet, men når den gikk, klumper den seg til og blir ujevn. Noen ganger kunne den være fryktelig tung og lang, andre ganger kort og lett. Av og til fikk den før og etter til å bytte plass, i verste fall ble den bare borte. .....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Mønsteret på slipset så ut som en strukket versjon av en talentløs kunststudents forsøk på å portrettere en sammenfloket klump med sommernudler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

MarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjersti