Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 19 av 19 sitater

Hun trodde hun hadde fått en lærepenge da Katherine falt ut av vinduet hennes. Lærepengen var slik: Hvis du ikke åpner, ikke klatrer, ikke strekker deg, så faller du ikke. Men det var helt feil! Hun hadde lært helt feil lærepenge!. Den egentlige kunnskapen hun kunne trekke ut av dette, den som kom konkret til uttrykk i Katherines treårige kropp, var stikk motsatt. Den sa: prøv, strekk deg, ønsk, og kanskje du faller. Men selv om du faller, greier du deg sikkert bra likevel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var helt mirakuløst hvor mye det var å se, selv i et annet menneskes aller minste bevegelser, bare du ser nøye nok etter. Det var så mye følelse, et så imponerende spekter av ting, at ord - i hvert fall ikke Lenas Ord - ikke kunne uttrykke alt dette. Det var tusenvis av bilder, minner og tanker, hvis du bare lot dem komme. Hver minste bit rommet en hel historie om menneskehetens erfaringer, det mest universelle i det mest spesifikke, hvis du bare kunne se det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vær deg selv, hvis han ikke liker deg som du egentlig er, er han ikke verdt det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg vil at du skal bo sammen med meg og David og babyen. Dypt inne i det egoistiske hjertet mitt er det dette jeg drømmer om. Men en god mor har ikke lov til å gi etter for sånne egoistiske tanker. En god mor må gjøre det hun tror er til barnets beste. Noen ganger er disse to tingene samme sak. Denne gangen er de ikke det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hun skulle ønske hun kunne spraye de summende, svermende forventningene sine til døde med en diger insektspray. Du hadde forhåpninger, bare innrøm det! Hun hatet uærlighet, særlig hos seg selv. Det vet du godt at du hadde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen ganger når hun tenkte på Eric, og særlig nå som hun sto ved siden av ham, kjente hun en litt sår nostalgi etter sitt gamle jeg. Etter den ukuelige, modige sjelen hun en gang var. Det var noe underlig tiltrekkende ved tiden. Visse kvaliteter hun bare hadde uten å streve for det. Nå når de var borte, kunne de ikke hentes fram igjen. Bare det at hun beveget seg videre, gjorde det umulig å komme tilbake dit. Ikke at all denne kraften var forsvunnet. Hun hadde den fortsatt, men i en mer dempet versjon.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærlighet var den beste beskyttelsen noen kunne ha.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nå for tiden, ja i ganske lang tid, hadde løping vært det beste Bridget visste når hun trengte å roe hjernen. Noen ganger følte hun at den mediative tilstanden som oppsto i løpet noen lange, stille kilometer hjalp henne å tenke. Andre ganger tenkte [Sic] hun den dype utmattelsen hjalp henne til ikke å tenke. Noen ganger løp hun mot en eller annen beslutning, mens andre ganger bare rømte hun. Men løping var uansett hennes greie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

[…] men vi ble enige om at livet var for kort til at man ikke skulle prøve å få det man ønsker seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Helena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanLailaBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud KvistenPirelliNorahPiippokattaTurid KjendlieIna Elisabeth Bøgh VigreMonika SvarstadAnneTorill RevheimIngunn SBeathe SolbergKirsten LundGrofornixHarald KAstrid Terese Bjorland Skjeggerud