Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 19 sitater

Vi måtte fortsatt holde hverandre i hendene for å beseire alle farlige understrømmer sammen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du kan ikke viske ut fortiden. Du kan ikke engang forandre på den. Men noen ganger gir livet deg en mulighet til å bruke den på riktig måte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Jeg har prøvd å bli fri på min måte ( Leonard Cohen ).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg har udødelige lengsler i meg. ( William Shakespeare)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det var enkelt å ønske seg fri fra smerten, kjærlighetssorgen og savnet etter Kostos. Det virket i alle fall enkelt. Men det var en hake der. Hvis hun ga slipp på smerten, måtte hun samtidig gi slipp på en annen ting også: følelsen av å være elsket.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En ting var å betrakte andre menneskers problemer. Noe helt annet var det å granske dine egne.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En ting var å ofre deg selv for en stor sak. Noe annet var det å ødelegge deg selv for et menneske som ikke engang ville ha deg. Det var en oppofrelse og ett offer ingen ville ha, som ikke tjente noen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Bindeleddet mellom dem var så sterkt at Carmen følte det som om Morens ansikt var hennes eget, at hjertene deres slo i takt og at de følte det samme.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å elske et annet menneske er som å se guds ansikt. (Victor Hugo)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Moren forklarte henne en gang at når du er i stand til å kjenne et annet menneskes smerter og gleder like sterkt som dine egne, da visste du at du elsket dem oppriktig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken