Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 28 av 28 sitater

Himmelen skal vite at vi ikke behøver å skamme oss over våre tårer, for de er regndråper på jordens forblindende støv, som ligger som et lag på våre harde hjerter. Jeg ble et bedre menneske etter at jeg hadde grått - tristere, mer oppmerksom på min egen utakknemlighet, vennligere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

«Har de hund?»

«Ja, vi har hund.»

«Glem ikke at Skrythals er en god hund, men at Trofast er bedre.»

Mr. Jaggers til Joe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville aldri ha forestilt meg at Joe kunne ligne så lite på seg selv, og i stedet på en eller annen uvanlig fugl, men han ble stående målløs, med fjærtoppen oppbruset og munnen på vidt gap, som om han ventet på en mark.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvisomat du ikke klarer å bli ualminnelig ved å gå på den smale sti, klarer du det aldri i livet ved å gå på den breie.

Joe.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mr. Pumblechooks bolig i markedsbyens hovedgate bar et visst preg av omgang med pepperkorn og mel, hvilket sømmer seg husværet til en korn- og frøhandler. Jeg forestilte meg at han måtte være en meget lykkelig mann, siden han hadde så mange små skuffer i butikken.

Pip la seg tanker som liten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

På det tidspunktet da jeg sto på kirkegården og leste inskripsjonene på familiegravene, kunne jeg så vidt lese godt nok til å stave meg gjennom dem. Min oppfatningen av hva de egentlig betydde var ikke korrekt, for jeg trodde at uttrykket «Ovennevntes hustru» betydde at at min far hadde steget opp til en bedre verden der oven. Hadde en av mine avdøde slektninger vært omtalt som «Nedenstående», ville jeg utvilsomt ha trodd det verste om vedkommende.

Pip la seg tanker som liten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mange ganger i ettertid, og det er ganske lenge siden dette hendte, har jeg tenkt på at det er få som vet hvor flinke barn er til å holde på en hemmelighet, bare de er redde nok. Det spiller ingen rolle hvor ubegrunnet redselen deres er, bare den føles virkelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«God-god natt, sir,» stammet jeg.

«Ja, det hadde vært no’!» sa han og så rundt seg på den kalde, våte sletten. «Jeg sku’ ønske jeg var en frosk! Eller en ål!»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T