Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 28 sitater

«Ethvert menneske,» sa Wemmick og så temmelig irettesettende på meg, «er interessert i ’bærbare verdier’.»

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Vi var allerede ute på landeveien da dagen kom krypende; den vaklet og klynket og skalv, og var tullet inn i tepper av skyer og filler av dis, som en tigger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Til dette svarte jeg at han kunne møte meg til duell, om han våget. De øvrige Finkene gav seg nå til diskutere hvorvidt det, i et kristent land, var mulig å fortsette striden uten blodsutgytelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Jeg skal fortelle deg,» hvisket hun med uforandret styrke, «hva ekte kjærlighet er. Det er blind hengivelse, urokkelig selvfornedrelse, total underkastelse, en tillit og tiltro som trosser en selv så vel som all verden; det er å overgi hele sitt hjerte og hele sin sjel til den som har forhekset en - slik jeg gjorde!»

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Elsk henne, elsk henne, elsk henne! Vinner du hennes gunst, elsk henne. Sårer hun deg, elsk henne. River hun hjertet ditt i filler - og etter hvert som det blir eldre og sterkere, vil det bli dypere sår - elsk henne, elsk henne, elsk henne!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg må innrømme at da hun ikke husket det, og tilsynelatende ikke brydde seg det minste om det, begynte jeg å gråte på nytt, men denne gangen gråt jeg inni meg - og det er den såreste gråten som finnes.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis jeg ikke tar helt feil, og uttaler meg om noe jeg slett ikke har rede på, fikk jeg en oppfatning av at Mr. og Mrs. Pockets barn hverken vokste opp eller ble lært opp, men at de tumlet opp.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

«Men poenget er,» sa Herbert Pocket, «at man ser seg omkring. Det er det som er storartet. Man befinner seg på et regnskapskontor, vet du, og så ser man seg omkring.» Det slo meg som en underlig underforståelse at man ikke kunne befinne seg utenfor et regnskapskontor, vet du, og se seg omkring, men jeg sa ingenting og bøyde meg for hans erfaring.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I henhold til min fars prinsipper har det aldri skjedd at en mann som ikke er en sann gentleman i sitt hjerte, er en sann gentleman av utseende. Han sier at det finnes ikke noe ferniss som kan skjule tresorten under, og jo mer ferniss man smører på, jo tydeligere vil selve treverket tre frem. Nå vel!

Herbert.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

«Men en fin herre kan ikke huse en pub, kan han vel?» spurte jeg.

«Ikke under noen omstendigheter,» svarte Herbert, «men en pub kan huse en fin herre.»

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenChristoffer SmedaasEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidi