Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 60 sitater

Da kikker jeg på kjøkkenklokken. Det er ett. Ett om natten.
Jeg er ikke tidlig, og jeg er ikke sen. Jeg er helt ute.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg kommer aldri til å lære meg å stave. Jeg forstår det. Men det gjør ingenting. Jeg kan skrive. Å stave er det så mange andre som kan, så det kan jeg få hjelp med.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg synes plutselig synd på henne. Synd på et menneske som ikke vet at man kan bli det man vil.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er et gigantisk unntak å være i live.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

"Jeg tror ikke på Gud, men er redd for at han fins".

Godt sagt! (8) Varsle Svar

"Problemet er at psykiatrien har så svake pasientorganisasjoner. Enten er man i for dårlig forfatning, eller så vil man holde det hemmelig at man har vært innlagt. Det samme gjelder for meg. Jeg vil ikke representere de syke."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Toget farer gjennom natten. Jeg som pleier å føle meg så hjemløs, som pleier å føle at både fram- og tilbakereisen er på vei bort, føler nå jeg er på vei hjem.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er stille i huset. Det er natt. Jeg ligger under dyna, men får ikke sove. "Kom" sier Emil med myk stemme. "Reis deg opp av sengen og kom til kjøkkenet". Det høres ut som jeg skal få godteri. Det spretter i kroppen. Jeg farer opp. Når jeg kommer inn på kjøkkenet, sier Erik: "Du må gjøre bevegelser". Espen ler. "Der lurte vi deg".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da jeg gikk gjennom parken her om dagen, sa Tim: "Spis den gule snøen, det kan være øl."

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hele leiligheten kan jo tippe ut som en skuff i en kommode

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanHelge-Mikal HartvedtBerit B LieEileen BørresenHanneHelena EDaffy EnglundLeseberta_23Elin Fjellheimingar hTove Obrestad WøienMarianneNLesevimsaJulie StensethBeathe SolbergTone Maria JonassenTone HHanne Kvernmo RyeLinda NyrudEvaBjørg  FrøysaaKirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLaila