Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 25 sitater

Du spør ikke bestevennen din om ikke å være bestevennen din lenger.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Hvis dere ikke behandler skiene deres som kvinner, vil de ikke danse med dere. Og hvis ikke skiene vil danse med dere, blir dere aldri gode langrennsløpere.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Gode langrennski er som kvinner med perfekt innsving i livet. Men langrennsski er også bemerkelsesverdig forskjellige, det finnes ikke to like par i hele verden. Det er derfor det er så viktig å bruke god tid på å velge ut det riktige paret i butikken. Akkurat som det gjelder å bruke god tid når man skal velge seg livsledsager.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ski er som kvinner. Vakre, høyreiste, slanke og vidunderlige kvinner.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ingen er tre hundre og seksti graders drittsekker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Nei men har dere kjøpt videospiller! Åse smiler imponert. Pappa har, kommenterer Herbert. Han har kjøpt Betamax selv om alle vet at VHS er fremtiden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er ikke bestandig at livene våre utvikler seg slik vi har håpet og trodd, Laurentius. Det kan være smertefullt, men du må love meg å være tapper. Du har et sjeldent følsomt sinn. Uansett hva som kommer, må du alltid huske å bevare et stykke himmel over ditt liv.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Vet du hva ost egentlig er? ...Intet annet enn melk på vei mot udødeligheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg lar Brås stav hvile i høyre hånd. Så helt usannsynlig lett. Laget av bor, verdens letteste og samtidig hardeste grunnstoff. Jeg tenker på letthet og tyngde. På dybde og overflate. På risiko og sikkerhet. På å virke, ikke synes.

Jeg tenker på et halvt liv, brukket på midten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Han herdes aldri. Uansett hvor ofte han ligger på gulvet inne på Cecilies rom, helt musestille, og lytter når hun øver. Jada, naturen er vakker, skaren og furumoene og himmelen og myrullen og bekkene og mosen er vakker, men dette er noe annet. Noe mer. Flere farger, andre rom. En verden på terskelen av hans egen.

Laurentius Michael Meltzer er bare en guttunge, men likevel er han i ferd med å erkjenne at savn og skjønnhet er ett.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid Nygaard