Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 1 til 10 av 26 sitater

De var ikke terrorister av natur. De var bare mennesker som hadde mistet alt og alle muligheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var ingen trussel mot dem. Jeg var bakbundet,blindet og ubevæpnet. Hva foregi i hodet på disse folkene,siden de fant slik glede i å skade meg? Selv de mest primitive dyr dreper da for en grunn,ikke sant?

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hamas var mer som en ånd. En idè. Du kan ikke drepe en idè, du kan bare stimulere den. Hamas var som en meitemark. Kutt hodet av, og du har i stedet skapt to.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Stigen er høy. Bare de færreste ser hva som er på toppen. Og utviklingen skjer vanligvis gradvis og nesten umerkelig - som en katt som jager en svale. Svalen tar aldri blikket vekk fra katten. Den bare står der og ser at katten går fram og tilbake, fram og tilbake. Men svalen klarer ikke vurdere avstanden. Den merker ikke at katten kommer litt nærmere for hver gang. Så, helt plutselig, drypper katteklørne av svaleblod.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I mars 1928, dannet Hassan al-Banna Samfunnet for muslimske brødre, bedre kjent som Det muslimske brorskap. Målet til organisasjonen var å gjenreise samfunnet etter islamske prinsipper. Innen et tiår fantes det en gren i hver provins i Egypt. Al-Bannas bror startet en avdeling i de palestinske områdene i 1935. Og etter tyve år var antallet medlemmer i Brorskapet rundt en halv million bare i Egypt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tradisjonelle muslimer står på det nederste trinnet, og lever med skyldfølelse fordi de ikke praktiserer islam. På toppen er fundamentalistene, de som dreper kvinner og barn til ære for Koranens gud. De moderate er et sted midt imellom.
En moderat muslim er faktisk farligere enn en fundamentalist, fordi han virker harmløs, og det er umulig å vite når han har tatt et nytt skritt mot toppen. De fleste selvmordsbombere var en gang moderate.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den eneste loven som blir respektert av muslimer, er islamsk lov, definert av fatwaer, religiøse bestemmelser om et bestemt emne. Fatwaer er ment å skulle lede muslimer når de forsøker å følge Koranen i sine daglige liv, men siden det ikke finnes noen sentral og forenende lovgiver, kan ulike sjeiker utstede ulike fatwaer om den samme saken. Dermed lever alle med forskjellige regler, noen langt strengere enn andre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Leseberta_23Kjetil AudsenSiljeBerit RLilleviElin Skjerengingar hJulie StensethMorten JensenBjarte FoshaugHeidiVildeHilde H  HelsethIngebjørgflaLailaHauk1Kine Selbekk OttersenGunillaHelleTorill Elisabeth RevheimMarianneToneEileen BørresenTanteMamieBeathe SolbergKnutMHilde Merete GjessingGro Anita MyrvangTone SundlandMonica CarlsenDolly DuckNoraRisRosOgKlagingFrode Øglænd  MalminJan Arne NygaardMargrete Dyvik CardonaTone HAjiniakraTine Sundal