Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 65 sitater

Jeg hvisket om hele livet vårt i øret hans. Jeg la øret tett inntil munnen hans og lyttet etter et svar. Over oss den nådeløse solen, , mens verden virvlet ufattelig rundt stillheten som var oss to. Og så det det seirende havets voldsomme dønninger. "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Havet ble fienden min. Vi kjempet om den samme mannen."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Rommene så ut som kvinnen som bodde i dem - lyse, luftige og pene. Behagelige, men også litt lukkede. Ikke spesielt innbydende. "

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Da det ble varmere i været , bar jeg henne med meg til stedet vårt i skogen. Mens vi gikk, fortalte jeg henne alt. Og jeg gjorde alt vakkert for henne. Jeg fortalte henne vakre ting, for jeg ville at hennes verden skulle være god. Jeg ville gi henne en god verden. Jeg ville at hun skulle få kjærlighet, og jeg ville at hun skulle elske. Vi satt i solskinnet på det skjermede stedet, og nok en gang var det fortryllet. Igjen sto granene vakt om en jeg elsket. Og en stund var verden virkelig god."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Forandring ligger i tingenes natur. Ingenting varer lenger enn tiden det er gitt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

De første sekkene med nypoteter hadde dukket opp i butikken dagen før, importert og overpriset, men hun kjøpte noen."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg aner ikke hva som ligger bak skogen og fjellene. Eller hvor elven renner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Ha det godt, mitt kjære barn. Ikke tro at morfaren din ikke er glad i deg. Ikke tro det for et øyeblikk. Det er bare det..." Hun rettet ryggen, åpnet handlevesken og tok ut en papirpose. "Her har du litt å spise på turen," sa hun.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Og samtidig hadde jeg så mye å reise fra. Så veldig lite å bli her for.""

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Kanskje det ligner litt på det å få barn. det kommer fra deg, men det er ikke deg. med en gang det er født, har det sitt eget liv. Du er der for å beskytte det og ta deg av det, du lider med det og leder deg sammen med det. Men når alt kommer til alt, må du la det leve sitt eget liv. Trå til side og slippe det løs. og håpe at det vil gå bra med det.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove