Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 34 sitater

Jeg skal forsøke å gjøre det gode som det står i min makt å gjøre.

(Levin på siste side.)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Dere sier at krigen er nødvendig. Utmerket! De som synes det skal inn i forreste linje i første angrep.

Godt sagt! (24) Varsle Svar

Intet virker så frastøtende på barn som tilgjort vennlighet; den kan narre et voksent,
fornuftig menneske, men ikke et barn som Instinktmessig merker slikt.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

Hun kjemper for religion og veldedighet, men er selv bestandig sint og opprørt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Selv om det ingen gjester var, var Anna like opptatt med seg selv som ellers og dessuten svært opptatt av å lese - både romaner og alvorlige bøker, slike som var på mote nå. Hun bestilte alle de bøkene som ble rosende omtalt i de utenlandske avisene og tidsskriftene hun mottok, og pløyet dem igjennom med den oppmerksomhet for det man leser som man bare finner hos mennesker i ensomhet.

Godt sagt! (10) Varsle Svar

All that day she had had the feeling that she was playing in the theatre with actors better than herself and that her poor playing spoiled the whole thing.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Han lever for sin sjel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Prinsen hadde en kondisjon som var uvanlig selv for prinser; og ved å drive gymnastikk og stelle vel med kroppen sin var han blitt så sterk at han til tross for at han rent overdrev festingen, var frisk som en svær grønn og glinsende hollandsk agurk.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Han fikk snart merk at oppfyllelsen av hans ønsker bare ga ham et sandkorn av det berget av av lykke han hadde ventet. Denne oppfyllelsen viste ham den evige feil folk gjør når de forestiller seg lykken som oppfyllelse av ønsker.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Levin did not like talking or hearing about the beauty of nature. For him words took away the beauty of what he saw.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalle