Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 27 sitater

'But man is not made for defeat,' he said. 'A man can be destroyed but not defeated.'

Godt sagt! (2) Varsle Svar

”Ay,” sa han høyt. Det finnes ikke noen måte å oversette dette ordet på, og kanskje det bare er en slik lyd som en mann kan tenkes å utstøtte rent uvilkårlig når han kjenner naglen blir drevet gjennom hånden sin og inn i veden bak.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du elsker den, da er det ikke noen synd å drepe den. Eller er det kanskje nettopp mer av en synd da?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dessuten dreper jo alt levende alt annet som er levende, på den ene eller andre måte. Det å fiske tar livet av meg akkurat like mye som det holder liv i meg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Jeg skulle gjerne kjøpt litt hell hvis det er i handelen noe sted," sa han.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ikke tenk på synd. Det er altfor sent å gjøre det nå, og det finnes særskilte mennesker som får betalt for å gjøre det. Overlat til dem å tenke på det.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Og så begynte han å synes synd på den store fisken som han hadde fått på kroken. Han er praktfull, og han er rar, og hvem vet vel hvor gammel han kan væære, tenkte han. Aldri har jeg hatt på kroken så stor en fisk, eller en som oppfører seg så rart. Kanskje han er for klok til å sprette. Han kunne ødelagt meg ved å sprette, eller ved å styrte vilt av sted. Men kanskje han har vært på kroker mange ganger før og vet at det er på denne måte han bør utkjempe sin kamp. Han kan jo ikke vite at han bare har én mann mot seg, eller at det er en gammel mann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De fleste mennesker er hjerteløse når det gjelder skilpadder, for et skilpaddehjerte fortetter å slå i mange timer etter at en har slaktet dyret. men jeg har jo oggså et slikt hjerte , tenkte den gamle mannen, og mine hender og føtter er som deres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han var for enkel til å til å undre seg over når han var blitt ydmyk, men han visste at han var blitt det , og at det ikke var vanærende og ikke betydde at han tapte det som var den sanne stolthet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

......, og hendene hadde de dype folderike arrene som en mann får av å håndtere snører med tung fisk på. Men ingen av disse arrene var nye. De var like gamle som erosjonene i en ørken uten fisk.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove