Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 21 til 30 av 44 sitater

Det må være en god del ting et varmt bad ikke kurerer, men jeg vet ikke om mange av dem. Hver gang jeg føler meg trist fordi jeg skal dø, eller så nervøs at jeg ikke får sove, eller forelsket i noen jeg ikke kommer til å se på en uke, gir jeg etter til et visst punkt, og så sier jeg; Jeg går og tar et varmt bad.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Dette hotellet - Hotel Amazon - var bare for kvinner, for det meste piker på min alder med velstående foreldre som ville være sikre på at døtrene deres bodde et sted hvor menn ikke kunne få tak i dem og narre dem; og alle sammen gikk på snobbete sekretærskoler som Katy Gibbs; hvor de måtte gå med hatt og strømper og hansker i timene, eller de var nettopp uteksaminert fra skoler som Katy Gibbs og var sekretærer for sjefer og juniorsjefer og bare hang rundt i New York og ventet på å bli gift med en eller annen karrieremann.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det virket dumt å vaske seg én dag når jeg bare kom til å måtte vaske meg om igjen neste dag. Bare tanken på det gjorde meg trett.

Godt sagt! (16) Varsle Svar

There is nothing like puking with somebody to make you into old friends.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

If you expect nothing from somebody you are never disappointed.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Men da det kom til stykket, så huden på håndleddene mine så hvit og forsvarsløs ut at jeg ikke klarte å gjøre det.
Det var som om det jeg ville drepe ikke satt i huden eller i den tynne blå pulsåren som dunket under tommelen min, men et annet sted, dypere, mer skjult, og mye vanskeligere å få has på.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kjente at tårene var på nippet til å renne over og lå og skvulpet i meg som vann i et ustøtt og altfor fullt glass.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Det er noe demoraliserende i å sitte og se på at to mennesker blir mer og mer gærne etter hverandre, især når en er den eneste andre i rommet.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Jeg følte meg veldig rolig og veldig tom, slik midtpunktet i en tornado må føle seg, der det beveger seg sløvt avsted midt inne i ståheien som omgir det på alle kanter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg hadde en uklar forestilling om at hvis jeg gikk rundt i New Yorks gater alene hele natten, ville kanskje noe av det gåtefulle og storslåtte ved byen smitte av på meg til slutt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserStig TKirsten LundNina J.B.PiippokattaGrete AastorpTone HHeidiRandiTor-Arne JensenHeidi HoltanMorten JensenVibekeAud Merete RambølRoger MartinsenAmanda AHanne Kvernmo RyeSynnøve H HoelEllen E. MartolAnne-Stine Ruud HusevågtuhamreMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteChristin SillibakkenTrude JensenLars Johann MiljeFride LindsethLisbeth Marie UvaagFindus