Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 36 sitater

Jeg oppdaget at jeg blødde på den ene armen, men bare litt, dessverre. Såret var helt utilstrekkelig — bare en skramme. Bedre lykke neste gang.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg ergret meg over mine fem franc. De sto mellom oss. Det trengs ikke mer enn fem franc for at man skal begynne å hate folk og ønske livet av dem. Så lenge det fins fem franc på jorden, lar det seg ikke gjøre å elske sin neste.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

When it comes to loving roses, generals haven't their equal. It's a known fact

Godt sagt! (3) Varsle Svar

For den som mangler fantasi, er døden en bagatell. Har man derimot fantasi, syns man det er litt for mye forlangt at man skal la seg drepe.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Aldri mer skal jeg tro på hva menneskene sier og tenker. Dem, og bare dem er det grunn til å være redd for - nå og i all evighet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Han hadde rett. Det var sånn jeg var. Sjelen min gikk alltid med åpen buksesmekk, (...)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den gamle konen som solgte leskedrikker ved musikkpaviljongen samlet langsomt alle kveldens skygger i skjørtet sitt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

I en slik begravelse opplever man at alle løfter høytidelig på hatten for en. Sånt er hyggelig. Men da gjelder det å holde fasaden i orden og anlegge den rette mine, slik at ingen ser at man flirer inne i seg. For det er tillatt. Inne i seg kan man gjøre hva man vil.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Personlig var jeg ikke spesielt intelligent, men jeg var iallfall blitt fornuftig nok til å gå inn for å være feig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hun visste ikke annet enn at det var øynene som var skadet. Men han hadde dessuten en syk manns nerver og en syk manns moral, for ikke å snakke om alt det andre!"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol Skipnes