Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 31 til 36 av 36 sitater

Derimot foraktet han den gode borger, og lovlydighet var for ham et tegn på slavementalitet. Han hadde ikke engang den minste respekt for eller tro på tyngdeloven, noe jeg fikk lære da jeg felte trær sammen med ham. Han fant ingen som helst grunn til at ikke driftige og dristige folk skulle kunne forandre den til det stikk motsatte.

Om gamle Knudsen, en danske som "kom syk og blind til farmen og ble der i så lang tid som det tok ham å dø."

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var enkelte europeiske gjester som kom drivende inn på farmen som vrakgods i en bakevje. Her kantret de og dreide seg langsomt, før de endelig ble skylt avgårde igjen eller løste seg opp og sank til bunns.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En hvit mann som ville si oss noe vakkert, ville skrive: "Jeg kan aldri glemme Dem." Men afrikaneren sier: "Vi tror ikke om deg at du noen gang kan glemme oss."

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vi må prege livet mens vi har makt over det, slik at det ikke skal lukke seg når vi går ut av det - uten spor.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ofte var det deilig i kaffeplantasjen. Når plantene blomstret i begynnelsen av den lange regntiden, var plantasjen et blendende syn, som en sky av kritt i tåken og i duskregnet over mine seks hundre acres.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Men som kokk var Kamante noe for seg selv. Her kunne han ikke sammenlignes med noen annen. Naturen hadde gjort et sprang og satt til side enhver målestokk for evner og talent. Det var blitt til noe uforklarlig, noe mystisk, slik det alltid er når vi står overfor genialitet.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergToveBjørn SturødCathrine PedersenLogikaPiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJB