Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 36 sitater

Heller ikke falt det ham en eneste gang inn å avvise hennes tilnærmelser. Det var bare fem dager siden han hadde tenkt på å knuse skallen hennes med en stein, men det betydde ingenting nå.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

It struck him that in moments of crisis one is never fighting against an external enemy, but always against one's own body.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

It was not by making yourself heard but by staying sane that you carried on the human heritage.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Lotteriet, som hver uke utbetalte veldige premier, var den eneste begivenhet som proletarene var interessert i . Sannsynligvis var det noen proletarer for hvem Lotteriet var den viktigste, om ikke den eneste grunn til å holde seg i live. Det var deres glede, deres galskap, deres bedøvelsesmiddel, deres åndelige stimulans. Når det gjaldt Lotteriet, lot selv mennesker som snaut kunne lese og skrive til å kunne prestere de mest innviklede regnestykker og en utrolig hukommelse. Det var en hel del mennesker som levde bare av å selge systemer, tips og lykkeamuletter."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En vakker dag vil Syme bli fordampet, tenkte Winston med plutselig fast overbevisning. Han er alt for intelligent. Han ser for klart , og han snakker for åpent.. Partiet liker ikke slike folk. En vakker dag vil han forsvinne. det står skrevet i ansiktet hans.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

... men det indre hjerte, hvis virksomhet var et mysterium endog for en selv, det forble ugjennomtrengelig.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Den gamle mannen hadde en pen mørk dress og en svart lue som var skjøvet tilbake på det kritthvite håret ; han var rød i ansiktet og øynene var blå og fulle av tårer. Det oste gin av ham. Det var som ginen sivet ut av huden hans istedet for svette, og en kunne innbille seg at de tårene som trillet fra øynene hans, var ren gin. Men selv om han var noe beruset, led han også under en sorg som var ekte og uutholdelig. På sin barnslige måte skjønte Winston at det nettopp hadde hendt noe forferdelig , noe som aldri kunne tilgis og som det aldri kunne rettes på. Det forekom ham også at han visste hva det var. Det var blitt drept en eller annen som den gamle mannen elsket, et barnebarn kanskje.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En må alltid hyle med ulvene, det er min leveregel. Det er den eneste måten å være trygg på.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

rubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone Sundland