Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 34 sitater

P.s: Livet er 10 prosent hvordan du har det, og 90 prosent hvordan du har det[...]

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes en lærdom i alt, og alle gaver, utfordringer og erfaringer kan brukes videre. Uten dem er livet ingenting. Hvordan føle glede om man ikke har følt sorg? Hvordan føle kjærlighet om man ikke har følt hat? Hvordan føle livet om man ikke har følt døden nært?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hver dag er en gave!Hver eneste time,dag,uke og måned, og hvert eneste år, bør takkes for.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har tenkt litt på dette i det siste. Jeg har nemlig fått det for meg at hver kveld er lille juleaften , og hver dag er juleaften. Og hvis man tenker seg om, bør man vel glede seg til hver neste dag man får?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det at man en dag har det bra og smiler og ler - betyr ikke at man nødvendigvis er ferdig med sorgen sin. Og det betyr ikke at det ikke fremdeles kan komme vonde og triste dager og perioder.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva noen sier til deg, betyr ingenting, det eneste som betyr noe, er hva du tenker etter at de har sagt det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når jeg hadde opplevd kjærlighet og den gleden det førte med seg, aksepterte jeg ikke at sorg og smerte frarøvet meg den følelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har prøvd å fokusere på at det ikke finnes noen andre enn meg som selv som kan si noe om det er riktig eller galt å le, smile, jobbe, hvile, gråte, elske, banne, skrike eller skrive dikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selv er jeg overbevist om at vi mennesker har plass til mer enn én person i hjertene våre. Man kan jo bare spørre en mor eller en far som har mer enn ett barn. De kan nok gi et ganske bekreftene svar på at man kan ikke sammenlikne en kjærlighet til det ene med kjærligheten til det andre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er synd at man må føle døden så nært for virkelig å føle hvor herlig det er å leve.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

TanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågIreneleserReidun SvensliLeseberta_23BenedikteBeathe SolbergKirsten LundTheaPer LundJulie StensethReadninggirl30Hilde Merete GjessingChristoffer SmedaasEmil Varjord SöderströmHanne Kvernmo RyeStine SevilhaugTurid KjendlieSynnøve H HoelKarin  JensenAnniken LToveGroBerit REllen E. MartolsvarteperRandiAfornixConnieLinda NyrudVibekeReidun Anette AugustinStig TBjørn SturødAlice NordliTralteIngunn SPrunellaÅsmund ÅdnøyMarianne M