Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 26 sitater

Og han var full igjen. Full igjen. Full av Jim Beam, full av faenskap, full av seg sjøl, full av dritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Evnen til tilgivelse sier noe om kvaliteten på et menneske.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vennskap betyr ingenting for en mann hvis du gir ham et tilbud som er fristende nok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Livet var merkelig. I hvert fall døden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det lukter sa Kaja. Møkk, sa Harry. Type ku. Velkommen til Jæren. Morgenlyset lakk ned fra skyene som subbet over de vårgrønne jordene. Fra bak steingjerder stirret kyr stumt etter taxien deres. De var på vei fra Sola flyplass til Stavanger sentrum.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

‎"Hvorfor ble du og jeg kompiser?" "Fordi vi vokste opp ved siden av hverandre, vel" "Er det alt? En demografisk tilfeldighet. Ikke noe åndelig felleskap?" "Ikke som jeg har merka. Så vidt jeg veit hadde vi bare en til til felles." "Hva da?" ..."At ingen andre ville være kompiser med oss." "Bortsett fra Tresko, " sa Harry. Øystein snøftet. " Som stinka så jævlig tåfis at ingen andre greide å sitte ved sia av'n," "Ja," sa Harry "Vi var gode på det." "Det fiksa vi," sa Øystein. "Men fy faen som det stinka." De lo sammen. Mykt, lett.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Hun så ut som hun alltid hadde gjort. som hun alltid kom til å gjøre. Det mørket håret, mykheten i de brune øynene, den slanke halsen. Faen ta henne. Hun var så vakker for ham at det gjorde vondt. Harry så på henne. Han hadde bare villet se henne, høre stemmen hennes. Kjenne hennes blikk på seg. Latteren hennes blandet seg med gråten. Og Harry undret seg over hvor mye det er mulig å savne en lyd, en bestemt svingning i lufta. Hvor lenge man kan lengte etter en latter.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Du var så full av kjærlighet." "Av hat mener du." "Nei, av kjærlighet. Hatet er bare myntens bakside. Jeg har alltid tenkt at det var din mors død som fikk deg til å drikke eller rettere sagt kjærligheten til din mor." "Kjærligheten er en drapsmaskin," mumlet Harry.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hva er det, hvor ligger det, det som gjør et menneske til morder? Er det medfødt, sitter det i et gen, en arvet mulighet noen har og andre ikke? Eller er det frembakt av nødvendighet, utviklet i rasjonell galskap?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Den dagen du våkner til verdensfred, våkner du ikke, Harry. For da har de detonert the big one.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie