Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 24 sitater

Hvis jeg hadde møtt deg den dagen, ville du først ha lagt merke til øynene mine som stirret på ansiktet ditt, som om de prøvde å se noen andre i deg, som om de var desperate etter å gjøre deg om til ett spøkelse. Hvis vi hadde møttes håper jeg at du ikke ville ta dette personlig.

Little Bee

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg husket jeg grunnet over om det fantes noe man kunne ha i en kopp som faktisk var av praktisk nytte. - Sarah

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fant ut hvordan jeg ville ha tatt livet av meg på Churchills tid (stått under bomberegnet), på Victorias tid (kastet meg under en hest) og på Henrik den åttendes tid (gifte meg med Henrik den åttende).

  • Little Bee
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Lykke er ikke noe man plukker ned fra hylla, der er noe man må jobbe for.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Trøbbel er akkurat som havet, det dekker mer enn to tredjedeler av kloden

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Giftemålet skjedde så raskt. Hvis jeg hadde stoppet opp og tenkt igjennom det, ville jeg nok ha innsett at Andrew var for lik meg - at vi var for sta begge to; at vår beundring nødvendigvis måtte ende i anger. Den eneste grunnen til at vi giftet oss så raskt, var at moren min tryglet meg om ikke å gifte meg med Andrew overhodet. Den ene parten i et ekteskap må være mild, sa hun. En av dere må kunne si: "Da gjør vi det på din måte." Det kommer ikke til å bli deg, vennen min, så da bør det være mannen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vår verden kan ikke se forbi dagen i dag, fordi dere har tatt morgendagen. Men fordi dere har morgendagen foran dere, kan dere ikke se hva som skjer i dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er dager da jeg skulle ønske at jeg var en britisk pundmynt i stedet for en afrikansk jente. Da hadde alle gledet seg over å se meg. Kanskje hadde jeg tilbrakt helgen hjemme hos deg, for så i all min flyktighet å dra ned på butikken på hjørnet - men du ville ikke ha vært lei deg, for du ville ha spist en kanelbolle eller drukket en kald cola rett fra boksen og ikke ofret meg en tanke. Vi ville vært lykkelige sammen, som elskere som møtes på ferie og siden glemmer hverandres navn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Slik levde vi, lykkelige og uten håp. Jeg var veldig liten på det tidspunktet, og jeg savnet ikke å ha en fremtid, for jeg visste ikke at jeg hadde krav på en.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg husker første gangen vi så den (filmen "Top Gun" min tilføyning). Guttene fra landsbyen min hadde vært opprømte fordi de trodde det var en film om et gevær, men det var ikke en film om et gevær. Det var en film om en mann som måtte reise veldig raskt overalt, noen ganger med en motorsykkel og andre ganger med et fly som han fløy selv, og noen ganger opp ned. Vi diskuterte dette, barna fra landsbyen min, og vi bestemte oss for to ting: for det første at filmen egentlig burde hete mannen som hadde det fryktelig travelt og for det andre at poenget med filmen var at han burde stå opp tidligere slik at han ikke trengte å skynde seg for å få gjort alt på en dag, i stedet for å ligge i sengen sammen med kvinnen med det blonde håret som vi kalte "Bli-i-sengen-kvinnen

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHanne Kvernmo RyeChristofer GabrielsenKristin_Kjersti SPiippokattaKirsten LundNorahSissel ElisabethIngunn SHilde Merete GjessingAnn ChristinTove Obrestad WøienIreneleserG LMads Leonard HolvikCarine OlsrødBjørn SturødVibekeStig TTor Arne DahlVidar RingstrømLailaNicolai Alexander StyveJarmo LarsenKari-AnneMarit MogstadAud- HelenTine SundalGladleserCecilieMaikenMarenHilde H HelsethMorten MüllerBjørg Marit TinholtSvein Erik Francke-EnersenHilde VrangsagenqweeksilberFarfalle