Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 51 til 60 av 136 sitater

Verden styres av en million onde menn, ti millioner idioter og hundre millioner kujoner. De øvrige seks milliardene vi er med på å utgjøre, gjør stort sett som de blir bedt om.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Noen ganger elsker vi uten annet enn håp. Noen ganger er gråten vår alt annet enn tårer. Når det kommer til stykket er det dette alt handler om: kjærligheten og det den forplikter seg til, og sorgen og den sannheten den bærer i seg. Når det kommer til stykket er dette det eneste vi har - å holde rundt hverandre, inntil det blir lyst.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Når vi er unge, tror vi at lidelse kommer av at noe er blitt gjort mot oss. Når vi blir eldre, når ståldøra i en eller annen forstand slamres igjen bak oss, vet vi at ekte lidelse er en følge av at noe er blitt tatt fra oss.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Lidelse er speilvendt lykke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Smerte uten lidelse er som en seier uten strid. Vi lærer ingenting av det det gjør oss ikke sterkere eller bedre og bringer oss ikke nærmere Gud.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Det er gjennom lidelse vår kjærlighet prøves, spesielt vår kjærlighet overfor Gud.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi gjør hva vi kan her i livet, for å bli bedre mennesker.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sannheten er at vi alle, hvert atom, hver galakse, hver materiepartikkel i universet, higer etter Gud.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis skjebnen ikke får deg til å le, da har du ikke skjønt poenget.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Men sjelen forholder seg ikke til kulturer. Sjelen forholder seg ikke til nasjoner. Sjelen forholder seg ikke til hudfarge eller aksenter eller levemåter. Sjelen er til evig tid. Sjelen er ett med seg selv. Og når hjertet finner sine øyeblikk av sannhet og sorg, lar ikke sjelen seg bringe til taushet.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Bente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete AmundsenAnne-Stine Ruud HusevågKristina Jernstrøm Lysebo