Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 136 sitater

Hjertet mitt beveget seg i tauste, dype farvann. Ingen, ingenting, kunne gjøre meg noe galt. Ingen, ingenting kunne gjøre meg særlig glad. Jeg var tøff. Og noe tristere er det neppe mulig å si om et menneske.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Valget du gjør, mellom hat og tilgivelse, kan bli historien om ditt liv.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Vi kan fornekte fortiden, men vi sllpper ikke unna dens pinsler, fordi fortiden er en skygge som følger det vi er, skritt for skritt, inntil vi dør.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Før eller senere fører skjebnen oss sammen med alle de menneskene som viser oss hva vi kan eller ikke burde tillate oss selv å bli. Før eller senere møter vi fylliken, ødsleren, forræderen, den samvittighetsløse og hjertet som er fylt av hat. Men skjebnen trikser med oddsene, for som regel ender vi med å enten elske eller synes synd på nesten alle disse menneskene. Det er umulig å forakte et menneske man føler ekte medlidenhet med, eller å skyve fra seg et menneske man virkelig elsker.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

"Feilgrep er som dårlige kjærlighetsforhold", sa Karla en gang, "jo mer man lærer av dem, desto mer ønsker man at de aldri hadde funnet sted. "

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Enkelte menn misliker deg sterkere jo mer de står i gjeld til deg. Andre menn begynner først å like deg når de skylder deg noe.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Politikere er folk som lover deg ei bru, der det ikke engang finnes ei elv.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Fengsel river masken av folk. I fengsel kan du ikke skjule hvem du er. Det nytter ikke late som om man er tøff.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Jeg vet nå at det finnes nye starter, vendepunkter, i alle menneskers liv, og mange av dem handler om flaks, vilje og skjebne.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

De som bærer på en skam, kjenner denne stemmen: "Du sviktet alle. Du fortjener ikke å leve. Verden ville være et bedre sted uten deg".

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Yvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen