Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 15 av 15 sitater

Jag önskar att du var en liten sjöhästhanne med en sån liten ficka og at jag fick bo i den.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Varför ska jag tala sanning när det er sä enkelt at ljuga?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Alle psykiatriker är misslyckade psykopater og psykpasienter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis det finnes kvinner som trer ut av de istykkerklipte kjolene sine i stedet for å reparere dem, så er det dem dere skal studere. Studer artsflyktningene. Studer forsøksmusene som gang på gang faller utenfor rammen for eksperimentene. Forsøksdyret som forlater sin art på grunn av en overbevisning om ikke-tilhørighet alternativt alternativtilhørighet. Pattedyret forvandles til romvesen. Framtidsdyret. Mulighetene til transcendens er uendelige.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Om du vil forelese om livet mitt så er jeg kanskje feil person. Jeg er ikke særlig interessert. Jeg fucket opp alt, det er svaret på samtlige av dine spørsmål, jeg kunne ikke vende meg til å leve som en lobotomert avlsku og det kunne ikke omgivelsene vende seg til.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen