Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 20 av 22 sitater

May the odds be ever in your favor!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

For når han synger, tier til og med fuglene for å lytte.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Innvoller fra meg. Ingen fresing som takk. Det er det nærmeste vi kommer kjærlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dumme mennesker er farlige.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Du har omtrent like mye sjarm som en død snegle.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

May the odds be ever in your favor

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Foten min har akkurat brutt vannoverflaten da jeg hører en stemme - Er du er for å ta livet av meg, kjæreste? Jeg virvler rundt. Stemmen kommer fra venstre, så det er ikke så lett for meg å lokalisere den. Den hørtes så svak ut. likevel må det ha vært Peeta. Hvem ellers på arenaen ville kalt meg kjæreste? Jeg saumfarer bredden med øynene, uten å får øye på noe. Bare mudder, planter og foten av steinene. - Peeta? hvisker jeg. - Hvor er du? Det kommer ikke noe svar. Var det bare noe jeg innbilte meg? Nei, jeg er sikker på at hørte det, og at det var rett i nærheten. - Peeta? Jeg lister meg bortover bredden. - Ikke tråkk på meg, da. Jeg skvetter bakover. Stemmen hans kom fra rett under føttene mine. Fortsatt ser jeg ingen ting. Så åpner han øynene, umiskjennelig blå i det brune mudderet og de grønne bladene. Jeg gisper og blir belønnet med et glimt av hvite tennner da han smiler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Peeta sighs. “Well, there is this one girl. I’ve had a crush on her ever since I can remember. But I’m pretty sure she didn’t know I was alive until the reaping.”

Godt sagt! (1) Varsle Svar

District 12:Where you can starve to death in safety.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

" jeg har ikke lyst til å miste gutten som ga meg brød "

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelChristoffer SmedaasIngvild SHeidi HoltanEileen BørresenHanne Kvernmo RyeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudPiippokattaKirsten LundkntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmajaAnne Berit GrønbechritaolineAnne-Stine Ruud HusevågLinda RastenHarald KToveThomas Røst StenerudAlice NordliLene AndresenTorTone HEirin EftevandGro-Anita RoenTove Obrestad WøienStein KippersundLars MæhlumWenche VargasSolVivaLaLivreReadninggirl30Sigrid Nygaard