Klikk på en bok for å legge inn et sitat.

Viser 11 til 18 av 18 sitater

Et menneske som ikke kan lytte, vil aldri høre rådene som livet gir oss hele tiden. Bare den som lytter til nuets lyder, kan fatte den riktige beslutningen.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Verden var der, rundt omkring meg, og det slo meg at jeg ytterst få ganger hadde skjenket den noen oppmerksomhet.

Godt sagt! (6) Varsle Svar
  • prøv om du kan ha glede av en hastighet som du ikke er vant til. Når du forandrer måten å gjøre rutinemessige ting på, tillater du et nytt menneske å vokse inni deg. Men til syvende og sist er det du som bestemmer.
Godt sagt! (6) Varsle Svar
  • Når man vandrer mot et mål, sa Petrus , - er det uhyre viktig å være oppmerksom på Veien. Veien viser oss alltid den beste måten å komme dit på, den beriker oss mens vi går den. Du kan sammenligne det med en kjønnsakt: Forspillets kjærtegn bestemmer orgamens intensitet. Det er noe som alle vet. Det er likedan når vi har et mål i livet. Det kan bli bedre eller verre, helt avhengig av veien vi velger for å komme dit, og måten vi går på.
Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg tok klokken opp av ryggsekken og festet den rundt håndleddet
- På den måten blir det bare verre, sa han
- for tiden er ikke alltid noe som går i samme fart. Det er vi som bestemmer hvor fort tiden skal gå.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Alle disse dagene har Petrus sagt at veien er for alle, for vanlige mennesker, og det har skuffet meg stort. Jeg hadde trodd at denne kraftanstrengelsen skulle gi meg en særstilling blant de få utvalgte som nærmer seg universets store arketyper,

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skipet er tryggest når det ligger i havnen, men det er ikke det skip er bygd for.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Enhver har sin egen måte å se på livet på, å forholde seg til vanskelighetene og seirene på. Å lære bort noe er å vise at det er mulig. Å lære noe selv er å gjøre det mulig for seg.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund Ådnøy