Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka beskriver 120 urter og krydder med informasjon om hvor du kan kjøpe dem, hvordan du skal lagre dem og bruke dem i matlaging. Den gir ei innføring i hvordan du skal bearbeide urtene og krydderene slik at du utnytter deres fulle potensiale og har oppskrifter på urte- og krydderblandinger, sauser, marinader, supper, salater, desserter, drikker og retter av kjøtt, fisk, grønnsaker, pasta, nudler og gryn. Har litteraturliste og register.
Omtale fra forlaget
Forlag Damm
Utgivelsesår 2003
Format Innbundet
ISBN13 9788249605972
EAN 9788249605972
Språk Bokmål
Sider 336
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket