Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Har du bladd i Familiekokeboka av Gausdal og Alfsen? Den fortjener virkelig litt skryt, altså!

Var den som lærte meg å lage mat, og jeg var en som ikke kunne koke egg omtrent.
Den onneholder over 800 oppskrifter, og hvert kapittel er inndelt i temaer som: pasta, fugl, fisk, kjøtt, grønnsaker, søtt. Og i hvert kapittel får du en innføring i tema, og hva du "bør" kunne i tillegg til enkle oppskrifter med gode tips ved siden av.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ville lagt til "Kunsten å koke vann" av Viestad. Skikkelig grunnkurs.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er det mange som har sagt. Jeg har bare ikke fått kjøpt den ennå ;) Kanskje det er et juleønske?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, skikkelig grunnkurs, men også en perle for oss som elsker å lage mat. Morsomt med hans betraktninger og gastromolykelære (puh!) forklaringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

VegardBjørg Marit TinholtPiippokattaSigrid NygaardTheaSolJane Foss HaugenBerit RKirsten LundLeseberta_23Tine SundalMarenSiri Ann GabrielsenKarin BergSynnøve H HoelLeseaaseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudKristin71Odd HebækRoger MartinsenJarmo LarsenBente NogvaIngvild STanteMamieAnniken LTorHarald KLene AndresenHeleneErlend Rødal VikhagenRisRosOgKlagingWilliam BillisonMonaBLBeate KristinEivind  VaksvikTone HDemeterTrude OmaToveDolly Duck