Uthevet tekst


Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg begynte på Flaggermusmannen ifjor, men avbrøt midt inni. Syntes det ble så mye politietterforskning og lite action. Men nå fikk jeg Politi i gave så må nesten lese den, og så er det jo tilbud på Nesbø pocket på Norlie (50,-) som jeg tenkte å slå til på, så da lurer jeg bare - hvilke er best, mest spennende/actionfylt? :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sorry for veldig sent svar her, mine 2 favoritter er utvilsomt Snømannen og Panserhjerte. Klarer vel ikke å plukke ut en av de to som favoritt men Panserhjerte var vel mest action mens Snømannen var mer creepy. Begge 2 knallbra på hver sin måte men ut ifra spørsmålet ditt vil jeg anbefale Panserhjerte.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er det ei rangert liste, f. eks. den beste på topp, eller er det tilfeldig rekkefølge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei den er vel helst tilfeldig men jeg ser at Snømannen og Panserhjerte er på topp og det står jeg inne for. Litt i tvil hvilke av de 2 som er favoritten så det blir vel en delt 1. plass :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie