Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Han har skrevet mange bøker, mange gode bøker, og jeg er så begeistret for romanene hans.
De to selvbiografiske bøkene "Læregutt" og "Svenn" er særdeles gode. I de bøkene får en et innblikk i hans tøffe oppvekst og senere om sine reiser og til utlandet og hans møter med norske og utenlandske store kunstnere, fascinerende lesning. Derfor mener jeg de to bøkene er det vel verd å bruke tid på, ja, det er sikkert og visst.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Læregutt og Svenn har jeg på "lager". Har ikke fått anledning til å lese dem enda. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Heldig er du Kirsten som har de til gode. Jeg synest de var både gode og interessante.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvilke bøker av Bojer vil du anbefale og i hvilken rekkefølge?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg tror jeg vil anbefale deg å begynne den mest kjente boka som heter "Den siste viking".
Etter det er det i grunnen det samme, men bøkene Troens makt, Folk ved sjøen og Vår egen stammer er meget gode bøker, Jeg skal snart begynne på Kongens karer. gleder meg.
Her står det litt om noen av bøkene.
De selvbiografiske er etter min mening utrolig gode, Læregutt og Svenn - Erindringer. Når du har lest et par romaner kommer du kanskje til å ønske å vite mer om livet til forfatteren, og kanskje da oppdage ting i romanene som har en link til barn og ungdomstiden hans.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da er det best jeg leser Læregutt og Svenn før jeg leser bøker av ham. Forresten fikk et veldig godt tilbud på 19 av Graham Greenes bøker - ca. 63 kr/bok uten frakt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge