Bøker jeg har lest gjennom nærmere 50 år som har satt sitt preg på meg og gitt meg sterke leseropplevelser. kommentarene reflekterer min subjektive opplevelse av den enkelte boka.


Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Selv om jeg ikke ser for meg at jeg kommer til å lese så mange av disse bøkene, er dette virkelig den type liste som har noe for seg. Det er i slike lister man kan finne ting man ellers ikke ville kommet borti, og som kan gi de helt store leseopplevelsene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker lister der bøkene er kommentert!
Om jeg er enig i dine kommentarer eller ei, spiller mindre rolle. Det viktige er at du forteller hva bøkene betyr for deg. Ut fra det kan jeg gjøre meg opp min egen mening.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Med eit par unntak (fordi eg ikkje har lese dei) - er eg svært einig! Nokre av bøkene på lista di har eg lese fleire gonger, medan andre kan eg gjerne lese ein gong til...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Hilde H  HelsethVibekeAnneWangMarte OnarheimNadjaAnne ØverkilKay NilsenmgeRufsetufsaRandiAMorten BolstadGVLogikaJulie StensethKaroline in WonderLillian WhitingThomas KihlmanBeathe SolbergBenedicteChrissieGeir SundetKaren PatriciaReadninggirl20MarteHåvard EngeBrit HonningsvågBjørn  BakkenJulie Emilie Fredrikke Nygaard LangbråthenGrethet87KuboaaEivind  VaksvikSpurvelurvTonesen81Gjermund  HaugeMy Criminal MindSverre HoemInger HaugstadMarie ØstvoldVidar RingstrømMartine Gulbrandsen