Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Boka inneholder oppskrifter på 365 middager basert på friske og næringsrike råvarer som grønnsaker, fersk fisk, kylling og kjøtt. Alle oppskriftene kan tilberedes i løpet av en halv time eller mindre. Med register.
Omtale fra forlaget
Middagen er servert!
Vi vet alle at middag må til, hver dag, året rundt. Men er maten vi lager både sunn og god? Her kommer hjelpen: 365 middager basert på sunne og næringsrike råvarer. Fargesprakende grønnsaker er små vitaminbomber når det gjelder vitaminene A og C, mens fisk, kjøtt og fjørfe er nyttige proteinkilder. Vegetarretter sørger for variasjon i kostholdet og gir oss viktige næringsstoffer. Kanskje det beste av alt er at rettene kan lages på en halv time eller mindre. Oppskriftene er delt inn i kapitler: Mettende salater, Fisk er sunt, året rundt, Kylling på mange vis, Vegetarmiddag ? mye å velge blant og Kjøtt hører også med. Etter hvert kapittel er det lagt inn sider til notering av egne oppskrifter.
Forlag Gyldendal
Utgivelsesår 2008
Format Heftet
ISBN13 9788205378179
EAN 9788205378179
Språk Bokmål
Sider 287
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket