Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Hellstrøm forteller om restauranten Bagatelles 30 år lange historie og om hvordan han har jaktet på det kompromissløse kjøkken. I tillegg har boka oppskrifter på forretter, hovedretter og desserter, med vinanbefalinger til hver rett.
Omtale fra forlaget
Dette er den store boken om Eyvind Hellstrøms 27 år som kjøkkensjef på Restaurant Bagatelle. Den handler om de beste årene, Hellstrøms lidenskap og filosofi, norsk gastronomi og råvarer, leverandørene, Michelin-inspektørene og to stjerner i Guide Michelin. Om medarbeiderne, gjestene, vinkjelleren, morsomme opptrinn, rare episoder og mye mer. Historien om berømmelsen og "mytteriet" på Bagatelle er også med - og ikke minst oppskrifter på Hellstrøms mange signaturretter. Dette er en praktbok med de lekreste bilder.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2010
Format Innbundet
ISBN13 9788203238451
EAN 9788203238451
Genre Personlige beretninger
Omtalt sted Oslo
Omtalt person Eyvind Hellstrøm
Språk Bokmål
Sider 300
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket