Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Fra Alpene i nord til Sicilia i sør presenteres de italianske regionenes natur og folk, kulinariske fester og severdigheter, viner, karakteristiske produkter og oppskrifter på tradisjonelle og typiske matretter. oppskriftene representerer høydepunktene i italiansk kokekunst, og mange av dem er verdensberømte klassikere. De er alle illustrert, flere av dem med trinn-for-trinn-bilder slik at det kreves minimalt med kjøkkenerfaring for å få et vellykket resultat. Oppskriftene er dessuten tilpasset slik at også mer hjemlige ingredienser kan anvendes.
Omtale fra forlaget
Forlag Cappelen
Utgivelsesår 1990
Format Innbundet
ISBN13 9788202126759
EAN 9788202126759
Språk Bokmål
Sider 320
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket