Ingen lesetilstand
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Denne boken handler om råvarer som er gode, sunne og gratis. Den beskriver mer enn 40 ville vekster som kan brukes i matlagingen, heriblant bjørk, brennesle, nyper, slåpetorn, løvetann, ramsløk, tang og grannåler. Den har over 200 oppskrifter på middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger, samt råd om plukking og oppbevaring av vekstene. Med litteraturliste og stikkordregister.
Omtale fra forlaget
Denne boken handler om råvarer som er gode, sunne og gratis. Den beskriver mer enn 40 ville vekster som kan brukes i matlagingen, heriblant bjørk, brennesle, nyper, slåpetorn, løvetann, ramsløk, tang og grannåler. Den har over 200 oppskrifter på middagsretter, supper, kaker, snaps og teblandinger, samt råd om plukking og oppbevaring av vekstene. Med litteraturliste og stikkordregister.
Forlag Cappelen Damm
Utgivelsesår 2012
Format Innbundet
ISBN13 9788202374181
EAN 9788202374181
Språk Bokmål
Sider 248
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Dette er en grei og oversiktlig bok med fine bilder og oppskrifter, men har du den i hylla/finner du den i bruktbokhandelen/ ser du den på biblioteket/ er du bibliotekar, TA FRAM KORREKTURPENNEN. Noe av det forfatteren anbefaler en å spise, er DIREKTE GIFTIG! Voksne folk kan få alvorlige nyreskader og dø av å spise bl.a. bøkenøtter med skall på (det kan gå bra med barn fordi de gjerne drikker melk til noe som kan nøytralisere giften). Så, før du prøver å spise noe som helst som beskrevet i denne boken, sjekk nøye med mer etterrettelige kilder om det er trygt!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket