Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Utgangspunktet for kokeboka er at den beste maten lages av sesongens råvarer, og den inneholder oppskrifter på retter inndelt etter årets fire årstider. Oppskriftene er basert på at man har tid til å lage mat. Boka har enkle beskrivelser av framgangsmåter, tips til hvordan man kan lykkes og imponere gjestene og til hvordan man skal sette sammen en meny. Har register.
Omtale fra forlaget
Utgangspunktet for kokeboka er at den beste maten lages av sesongens råvarer, og den inneholder oppskrifter på retter inndelt etter årets fire årstider. Oppskriftene er basert på at man har tid til å lage mat. Boka har enkle beskrivelser av framgangsmåter, tips til hvordan man kan lykkes og imponere gjestene og til hvordan man skal sette sammen en meny. Har register.
Forlag Aschehoug
Utgivelsesår 2001
Format Innbundet
ISBN13 9788203226229
EAN 9788203226229
Språk Bokmål
Sider 191
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket