Ingen lesetilstand
Ingen hylle
Ingen lesedato
Ingen favoritt
Ingen terningkast
Ingen omtale
Omtale fra Den Norske Bokdatabasen
Dette er en kokebok som tar utgangspunkt i radioprogrammet Naturens verden på NRK P1. Forfatterne har laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp som ingredienser. Det er lagt vekt på turglede, opplevelse av naturens mangfold og overraskende smakskombinasjoner. Temaene i boken dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Har litteraturliste og mat- og drikkeregister.
Omtale fra forlaget
Dette er en sprelsk kokebok for alle matglade turgåere. Med utgangspunkt i de populære radioprogrammene til NRK P1 - Naturens Verden - har naturkokken og soppeksperten Inger-Lise Østmoe laget en bok med kjente vekster, trær, bær og sopp i våre nærområder, men med vekt på ukjente og overraskende smakskombinasjoner. Bjørkesorbet, kantarelldram, blomstersalat eller granskuddsirup, bare for å nevne noen. Temaene i boka dekker alle årstidene fra tidlig vår til sen høst med verdifulle tips om sylting, tørking og frysing for vintersesongen. Programlederen Kari Bay Haugen og matkultur-eksperten Anne Siri Brandrud bidrar selvsagt i boka med gode historier og egne oppskrifter.
Forlag NRK
Utgivelsesår 2006
Format Innbundet
ISBN13 9788281782044
EAN 9788281782044
Språk Bokmål
Sider 146
Utgave 1
Finner du ikke ditt favorittbibliotek på lista? Send oss e-post til admin@bokelskere.no med navn på biblioteket og fylket det ligger i. Kanskje vi kan legge det til!
Ingen diskusjoner ennå.
Start en diskusjon om verket Se alle diskusjoner om verket