Se un disco non ti migliora la vita, è un disco non riuscito.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

(anche la parola creativo non mi convince, preferisco "inventivo", noi non creiamo casomai inventiamo usando il creato).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det är en så fruktansvärt strålande tid. Fågelsången, lövsprickningen, hur hela jorden skälver av att få leva.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

E quello che ho da dire è quello che ho detto fin qui, che in estrema sintesi è qualcosa come: vivere, vivere, vivere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La creatività è un'attività come la preghiera, deve essere incessante e profonda, deve impegnare l'animo al 100 per cento, non permette distrazioni, non ha nulla di bohémien, è una pratica devozionale vera e propria.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Maybe a self is just a bunch of little stories glued together in some haphazard way that we use to comfort ourselves.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det var så varmt at han forsøkte å glemme at han hadde tær.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ansiktet hennes har forandret seg, blitt lengre, innhult, som om voksenheten har prøvd henne på som en hanske som ikke passer helt ennå, og så trukket seg ut av henne og etterlatt henne ute av fasong.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Alle mennesker søker mot andre perspektiver enn sine egne, for å utvide horisonten, og nyansere blikket på sitt eget liv og hvordan vi lever. For meg er det akkurat dette kunsten handler om. Det er derfor den er verdifull. Det er vikitg å huske på at kunsten kan betraktes som en ressurs for slike anstrengelser, for glemmer vi det, vil kunsten lett bli avansert pynt eller visuelle gåter for kjennere.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg trykket pannen mot glassruten, med dinglende armer og telefonrøret i hånden. Langt unna hørte jeg min manns prikkelinjede fravær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Likevel er veggene så stille at jeg synes jeg kan høre det store tomrommet inni meg når jeg legger øret mot den kjølige, glatte overflaten, som akkurat nå mest av alt minner om en lindrende krem smurt på en dag som endelig er over.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vi tenker ikke over det, men vi kan alltid velge å dø. Det er den største friheten, at hver dag vi ikke velger å dø, velger vi å leve.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Når du først har sett verden som den er, finnes ingen vei tilbake til uvitenheten og det narsissistiske selvbedraget. Men det går an å bli stående og vakle på terskelen i lang, lang tid.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Høyt over dem ligner månen en huskelapp hengt der for å minne menneskene på at de har glemt noe avgjørende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bara nu inte Edward...bara nu Edward är så stabil och vanlig som han verkar. Efter Kristian önskar jag mig en man utan krusiduller, som rågbröd, som en blå himmel.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å ikkje vite kva du vil ha er ei moderne skam. Du skal vite kva du vil ha, du skal ha eit mål og jobbe mot det. Du skal sikte høgt, du skal ønskje deg det beste. Kun det beste er godt nok. Du veit: Du kan få alt, om du berre vil det nok. Kvifor vil du ikkje ha det du vil ha?

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Setene vendt mot hverandre, ansikter som ikke har noe annet valg enn å se på hverandre, som allikevel ikke gjør det. Hva folk tyr til når de ikke har dekning på mobilen sin: baksiden av en vannflaske.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Eg trur ikkje eg treng nokon i heile verda. Eg treng berre å vite at nokon har lyst til å vere saman med meg, ikkje det eigentlege selskapet deira.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det kulturelle begjæret kjem til uttrykk i mat. Som ein omvend ortoreksi. Eg blir ikkje oppteken av å ete sunt, men av å ete, konsumere, stappe heile jævla byen i kjeften, ein mani, eg har ikkje eingong nemnt korleis eg konsumerer kultur, og eg har enda ikkje begynt å konsumere ting - å shoppe. (Det får meg til å tenkje på kor uløyseleg og ubehageleg nær knytt spiseforstyrringar er til konsum og velstand.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du har kjent meg fra innsiden, mens jeg fortsetter å bære rundt på alle dine utsider.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

GodemineEmilieskMereteTorill Elisabeth RevheimGroKine Selbekk OttersenKjell MagneBertyHeidi LHilde MjelvaEli SeimSoffa86Julie StensethKay NilsenritaolineMcHempettHanne MidtsundLibraritas vKristine87Dagfinn JakobsenAkima MontgomeryAnneWangReadninggirl20Harald AndersenTine SundalHarald KToveTonje-Elisabeth StørkersenMarie MSigrid NygaardAnhlilØyvind BjørnerudLailaBjørn JensenVibekeanniken sandvikIngunnJan Erik  OlsenLilleviSimen "Boktimmy" Ingemundsen