Boker som er gitt til enkelt personer som gave, til bruktbutikk, loppemarked eller lignende og derfor ikke lenger finnes selv om den er registrert over bøker oppført her på "Bokelskere".


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hva synes du om at jeg har valg å selge det meste jeg har og derfor har endret brukernavnet fra pluto8008 til boksalg?
Nå kan du gå inn på https://bokelskere.no/boksalg/boksamling/?&hyllenummer=75924 og finne ut av de du vil ha og sende bestillingen på e-post kulturcentro@gmail.com og betale via Paypal eller betaling til konto i Verdibanken.
Se firmaomtale på: http://www.180.no/firmavis/45807712311041.htm

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Vet du noe om det noen notatfunksjon hvor man kan skrive personlig melding for seg selv? Fint om du opplyser om hvordan jeg finner det, så at jeg kan ta denne notatmuligheten i bruk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, jeg tar det ikke ille opp. Det var bare hyggelig du kommenterte omtalene.
Jeg ville bare registrere for meg selv hvilke bøker jeg hadde kjøp med pris og sted slik at jeg kunne finne tilbake til hvordan jeg hadde anskaffet meg bøkene.
Er kommentar funksjonen bedre skrive egne meldinger?
Eller finnes den andre funksjoner eller muligheter for å ha oversikt for seg selv på?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ånd og hånd - Hans Nielsen Hauges etikk for liv og virke - Av Sigbjørn Ravnåsen
Pris: kr 249,00 kjøpt i butikk (Ved kjøp via nettet er prisen kr 218,00. Ville ha spart kr 31,-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr: 582 ord.pris kr 399,- nå kr 149,- Norli Universitetsgata Oslo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr: 417 ord.pris kr 298,- nå kr 129,- Norli Universitetsgata Oslo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr: 514 ord.pris kr 349,- nå kr 129,- Norli Universitetsgata Oslo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr: 361 ord.pris kr 349,- nå kr 149,- Norli Universitetsgata Oslo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr: 368 ord.pris kr 268,- nå kr 129,- Norli Universitetsgata Oslo

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mammut nr 602 ord.pris kr 379,- nå kr 149,- Norli Universitetsgata Oslo
http://www.norli.no/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10651&partNumber=9788203293498

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Antikvariat.net har priser på denne boken fra 190 kr - 270 kr

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Reiseatlas Norge = Norway Utgitt: 2004, 322 sider, Format: 8 x 10cm Kunnskapsforlaget
ISBN: 9788257314774 Pris hos bokkilden.no kr 159,-
http://www.bokkilden.no/SamboWeb/produkt.do?produktId=146864

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hva synes du om avsluttningen?
Jeg har over 5000 bøker men kun 3715 av de er ennå registrert her på bokelsere.no.
Allikevel har jeg lest veldig av de bøkene jeg har fullt ut. Men denne boken, var spesielt spennende og unik i så henseende. Romanen ble faktisk lest i løpet av noen dager. Det er mange år siden sist det skjedde.
Ble skuffet over avslutningen. Måtte forfatter avslutte fortellingen i all hast for at boka skulle bli ferdig innen en tidsfrist for å få sendt den til trykkeriet for at den skulle komme på salg fortest mulig? Dårlig måte å avslutte en bok på!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mann deg opp - Frigjør seierherren i deg! av Cliff Self - Agape forlag 2009 - Best.nr. 283

Beskrivelse:
I denne boka legger Cliff Self fram metoden for at hver eneste mann kan heve seg opp over middelmådigheten og bli en Guds kjempe. Tilværelsen stiller oss som menn overfor en lang rekke utfordringer. I seg selv er hver og én av disse i stand til å spolere en manns skjebne. Clifford legger fram et nytt syn på hvordan det er mulig for oss å håndtere utfordringene, overvinne dem og manne oss opp for Gud. Boka er nødvendig lesning for enhver mann som nærer et inderlig ønske om en forvandling til det aller beste.
http://www.agape.no/butikk/index.php?main_page=product_info&cPath=1_68&products_id=206

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny bok i innledning til valg 2013:
To av landets store interesseorganisasjoner har gått sammen om å lage faktaboken "På riktig vei", om dagens veinett. NAF, Nordens største forbrukerorganisasjon, og Norsk Industri har samlet eksisterende fakta på veisektoren.
Kilde: https://www.naf.no/presse/pressemeldinger/ny-bok-i-innledning-til-valg-2013-felles-faktagrunnlag-gir-god-samferdselsdebatt/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forord

Hensikten med denne boken er først og fremst å få etterkrigsungdommen i tale.
Denne beretningen fra Norges krig kan kanskje gi de unge inntrykk av hva som skjedde fra 9. april 1940 inntil de vidunderlige mai-dagene opprant i 1945. Boken gir forhåpentlig også et grelt bilde av hvor grusom krigen er, og hvilken ufattelig ulykke det er for et frihetselskende folk å bli hærtatt. De som har bidratt til denne boken, ser det som en oppgave å fortelle de unge i dag om sin generasjons dyrekjøpte erfaringer, og derved øke forståelsen for betydningen av landets forsvar. Det er en vanskelig oppgave å skpe den rette balansen i en bok på snaut 300 sider, hvor hver enkelt av alle de tusener som deltok i frihetskampen godt kunne skrevet sitt kapitel. Likevel håper jeg at den tilnærmede kronologiske sammenstilling av artikler og variasjoner mellom historiske vurderinger, autentiske rapporter og spennende, selvopplevde beretninger vil gi alle lesere et inntrykk av det som hendte på ute- og hjemmefronten i krigsårene. Forfatterne skjenker sine honorarer for boken til Kong Haakon den 7´s Utdanningsfond for Norsk Ungdom.
Oslo, september 1965, Yngve Woxholth

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min utgave av Babels tårn er på Norsk (Bokmål) oversatt av Gerd Hoff utgitt på Gyldendal Norsk Forlag Oslo 1968 316 sider Har grønne permer og gul rygg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Noen få tall vil vise veksten i forlagsvirksomheten gjennom 1800-tallet. Begynner vi med året 1814 og følger bokproduksjonen noen få tiår, vil vi se at det i 1814-23 utkom gjennomsnittlig 60 bøker årlig. Det var ikke meget. Alt i tidsrommet 1854-63 var det økt til gjennomsnittlig 322 bøker, og i perioden 1894-1903 var tallet kommet opp i 966 bøker hvert år. Det var en vekst som gav forleggerne større selvtillit.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Behovet for bøker økte i Norge etter 1814, og det kom klager over bokforsyningen både fra Universitetet, lærde skoler, statsadministrasjonen og privatfolk. Det meste av den litteraturen det var spørsmål etter, måtte skaffes ved import, særlig fra Danmark. Det var ikke noe nytt, det nye var bare at det hastet mer enn før.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Frode TangenAnn ChristinLailamay britt FagertveitHarald KBeathe SolbergBerit B LieAnneEivind  VaksvikReadninggirl20Anniken RøilChristofer GabrielsenTatiana WesserlingHilde VrangsagenHilde Merete GjessingsiljehusmorCtinaWenche VargasRufsetufsaAnn EkerhovdVigdis VoldLars Johann MiljeCecilie69Marianne  SkageTine SundalBertyGrete AmundsenTone SundlandIngvild RosslundGroReidun SvensliKine Yun Hoch-NielsenDolly DuckCamillaVannflaskeHildaHallgrim BarlaupRisRosOgKlagingTom-Erik Fallakrira