Ånd og hånd - Hans Nielsen Hauges etikk for liv og virke - Av Sigbjørn Ravnåsen
Pris: kr 249,00 kjøpt i butikk (Ved kjøp via nettet er prisen kr 218,00. Ville ha spart kr 31,-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Mener du at denne og de følgende seks "annonsene" for Norlis nettbokhandel er bokomtaler?

Jeg håper du ikke tar det ille opp, men jeg synes ikke at de passer her. Poenget er vel at vi skal si noe om bøkene, deres innhold og språk, og hva vi synes om dem.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Nei, jeg tar det ikke ille opp. Det var bare hyggelig du kommenterte omtalene.
Jeg ville bare registrere for meg selv hvilke bøker jeg hadde kjøp med pris og sted slik at jeg kunne finne tilbake til hvordan jeg hadde anskaffet meg bøkene.
Er kommentar funksjonen bedre skrive egne meldinger?
Eller finnes den andre funksjoner eller muligheter for å ha oversikt for seg selv på?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Spørsmålet om et område for private notater dukker opp fra tid til annen. Så vidt jeg vet, finnes det ikke noe slikt her. Det nærmeste du kan komme, er å lage en egen liste som du ikke åpner som synlig for andre. På den måten kan du få en oversikt bare for deg selv. Noen som vet noe mer om dette??

Jeg er for så vidt enig med deg, hadde vært supert med et område for private notater. Men det er vel grenser for hva som er mulig å få til. Jeg synes uansett det er litt dumt å fylle opp bokomtalene med private notater :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spør du om det går an å ha personlige notater noe annet sted
enn publisert for verden på internett,
bare sånn til oversikt for seg selv ?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja. Vet du noe om det noen notatfunksjon hvor man kan skrive personlig melding for seg selv? Fint om du opplyser om hvordan jeg finner det, så at jeg kan ta denne notatmuligheten i bruk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Eg trur ikkje det finnest nokon notatfunksjon for private notat på bokelskere.no. Men eg har eit forslag som kanskje kan hjelpe: Dersom du lagar lister (eg ser at du alt har laga nokre, så du er ikkje ukjend med det), så kan du skrive eit lite notat for kvar bok i lista. Desse notata kjem ikkje opp på framsida i "bokelskere", dei blir kun synlege for dei som klikker seg inn på den aktuelle lista di.

Ulempa er sjølvsagt at det etter det eg har lest kun er plass til 100 bøker i kvar liste. Dersom du skal notere noko for kvar enkelt av dei nær 4000 bøkene du fylgjer så må du altså lage minst 40 lister.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

mjo, i en ellers engasjert omtale kan en alltids få lov å yte
opplysninger om pris og hvem tilbyr.. men disse smakte vel
litt kommers reklame og evt. litt lat innsats, tykkes meg..

(et grundig forum dette, vi anmelder egne anmeldelser... ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise