Veldig fin bok med en god historie! Synes at forfatteren har klart å flette inn gresk historie på en god måte. Lærte masse om Hellas og spedalskhet som jeg finner veldig interessant. Denne fikk meg til å ville reise til Hellas igjen og ikke minst Spinalonga! Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Enig med deg der.. Syntes denne boken ble kjedelig og langtekkelig, og følte at det liksom aldri at det skjedde noe. Hadde vanskeligheter med å lese den ferdig. Denne forfatteren fikk desverre en dårlig start hos meg og ikke en jeg kommer til å lese flere bøker av med det første...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Etter min mening var denne boken en god og lettlest bok om en familie og deres utfordringer i hverdagen. Nok av hendelser som mange kan relatere seg til. En bok som er absolutt verdt å lese, men jeg synes den ble kjedelig i forhold til Saras nøkkel da jeg hadde alt for store forventninger etter denne. Tror nok også at lesere som er på alder med personene i boken og som har tenåringer selv kan relatere seg mer til historien. Men som sagt, absolutt en fin bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Det siste jeg ønsket var uendelig trygghet og å være stedet hvorfra en pil skyter ut. Jeg ville ha en forandring og spenning og skyte ut i alle retninger selv, som om de fargete pilene fra en 4. juli-rakett."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Når man går og gleder seg til sommerferien bare fordi det er da man har masse tid til å lese..

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Jeg kommer til å lese enkelte av Jo Nesbø og Camilla Läckberg sine bøker igjen. Elsker bøkene til Läckberg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Idas dans har jeg også lest et par ganger og vet at jeg kommer til å lese den igjen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når du heller leser en bok enn å skrive eksamen...

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ErikBjørg L.Marit HåverstadTorill Elisabeth RevheimBabynemiAjiniakraIdaGro Anita MyrvangGjeddakbsSolMari Nordø LommelunSynnøve H HoelMonica CarlsenSten E. MoeLinda SolheimEgil KristiansenAnne Berit GrønbechJulie StensethAnne-Stine Ruud HusevågVidar RingstrømHilde H  HelsethHarald KMonaBLKaroline in WonderMaikenHeidi BLiseKariGroBjørg Marit TinholtNinaHilde Merete GjessingKarin BergEivind  VaksvikTine Victoria Halvorsen TronierHelen SkogKetilTine SundalTonesen81Tone H