Dette er vel den eneste kjærlighetsboka jeg noen gang har lest - men for en historie! Originaltittelen er Bid Time Return (hentet fra et uttrykk hos William Shakespeare "O! Call back yesterday, bid time return".). I 1980 ble romanen til filmen "Somewhere in Time" med Jane Seymour og Christopher Reeve i hovedrollene. En fantastisk film - som først i ettertid ble en stor suksess.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Foretrekker 3. person (svaret kommer ti år etter at du spurte :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en meget bra oppfølger til den første boka - kvalitet hele veien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forferdelig bok!!! Måtte lese den da boka var pensum på lærerhøgskolen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spot on! Selv orket jeg ikke å lese den ferdig. Brente den faktisk i vedovnen min - da jeg ikke samler på bøker bare for …. å samle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en meget bra bok. Undertegnede er ingen ung mann, men finner allikevel slike bøker veldig givende å lese (som blant annet Harry Potter). Ser frem til neste bok med spenning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er manuskriptet til teater-oppsetningen som går for fulle hus flere steder i verden. Det hele starter 19 år etter at Harry Potter og Dødstalismanene ble avsluttet i bok 7 (film 8). Jeg har lest både den engelske og norske utgaven - i tillegg har jeg sett London-forestillingen to ganger. Leser man bare boken (som naturlig nok de fleste vil gjøre), uten å ha opplevd den fantastiske teater-fremføringen - så vil jeg ha gitt terningkast 4. Men boken blir så mye mer innholdsrik og givende når du leser den etter å ha vært på teateret - da man naturlig nok kan se det hele for seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"de åpenbare bestselgerne er antakelig lest for lenge siden". Du må finne ut om de faktisk HAR lest bestselgere eller ei". Kjøp aldri ei bok du kanskje tror de liker - barn er veldig kresne. På den annen side har jo disse jentene blitt 14, 16 og 19 i dag ...så det er kanskje ikke så aktuelt lenger ..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten Jensen