Jøss...jeg synes dette er en av Ambjørnsen desidert beste bøker. Jeg synes det er en veldig fin beskrivelse av hovedpersonene i denne boken, og jeg kjenner meg igjen i mye.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er en romantiker og film appelerer til romantikere. Store ideelle forestillinger om verden. Vakre kvinner. Store forventninger og stor fallhøyde. Facinert av filmens nostalgiske elementer. Det sentimentale og melankolske. Lengselen etter enklere tider. Lengsel frem i tid, eller tilbake. Men alltid lengsel.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Kan satellittene se at jeg studerer mitt eget speilbilde i stedet for bøkene som står i butikkvinduet

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takker! Og dette var bare to av høstens mange loppemarkeder, så jeg gleder meg til resten!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er listen over hva jeg har klart å raske sammen under høstens loppemarkeder!


Godt sagt! (1) Varsle Svar

Grøss, nei..."Isslottet" kommer jeg nok ikke til å ta frem igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter min mening er det en særdeles god beskrivelse av hva som skjer med kroppen når man heller nedpå med sprit.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Både Halvbroren og Populærmusikk fra Vittula anbefales på det sterkeste.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De fleste var nå tause og innadvente mens leveren strevde for å få bukt med giftstoffene og hjernecellene døde som fluesvermer.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg støtter hendene mot det kalde brurekkverket og lurer på hvor det ble av dere alle sammen. Mennesker jeg en gang kjente, mennesker som delte min verden.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg kommer altså til å dø om noen flyktige årtier. Mitt legeme vil utslettes for tid og evighet. Det samme vil skje med jenta, vi skal alle snart vandre heden og forsvinne. Om tusen år er livene våre, alle våre vakreste drømmer og verste redsler, oppløst i jord og aske. Hvilken rolle spiller det da om hun er hoven og sier nei og ler deg rett opp i ansiktet? Takket være denne tøffe innstillingen har jeg fra tid til annen utrettet små mirakler på kjærlighetens område, våget å møte livsfarlige kvinner, for eksempel, og iblant også faktisk fått leke med dem.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det kunne forsåvidt fungert, men med betydelig mer skildring enn handling var det vanskelig å følge med. Selv satt jeg og irriterte meg over forfatterens dårlige skrivekunnskaper de kapitlene jeg orket å høre på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er ikke noen stor tilhenger av krim, men blodets bånd av Lars Saabye Christensen er å anbefale. Hittil har jeg ikke kommet over noe av Lars Saabye Christensen jeg har mislikt, og synes han mestrer denne sjangeren også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes ikke den er verdt å lese/høre. Forfatteren skriver dårlig og det totalt uinteressant.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Beatles og Kompani Orheim er så absolutt mine favoritter blant oppvekstbøker, men også sånn generelt. Flott liste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BertyMartine DBjørg Marit TinholtRuteressEivind  VaksvikIngunn SWencheReadninggirl20AnitaGladleserHilde MjelvaKaren RamsvikLesevimsaCathrine PedersenFriskusenHanneRufsetufsaHeidiHeidi Nicoline ErtnæsMarielleMarit HåverstadsiljehusmorSynnøve H HoelTheaKarin  JensenNora FjelliHanne Kvernmo RyeIngeborg GEvaBerit B LieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudTove Obrestad WøienAstrid Rosslandandreas h. o.Elin FjellheimHild HasselTorIngunn ØvrebøTurid KjendlieTone