Har lest en del av de, og Michael Ende er definitivt bøker som er verdt å lese. Det finnes så utallige mange bøker, og for så å måtte velge noen av de. Det er litt vanskelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest 10 av de, holder på med Sherlock Holmes (11 blir det da), og en del av dem har jeg hatt i tankene en stund nå. Må nok lese ferdig de bøkene jeg holder på med før jeg begynner på nye lese-prosjekter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

... Jeg synes at vi gode presbyterianske kristne skulle være overbærende i slike spørsmål og ikke innbille oss at vi er så høyt hevet over andre dødelige, hedninger eller hva de måtte være, på grunn av deres halvgale forestillinger om slike ting. Der var for eksempel Queequeg, som sikkert næret de mest absurde forestillinger om Yojo og sin Ramadan - og hva så? Queequeg mente han visste hva han gjorde, antar jeg, han virket fornøyd, så la ham være i fred, sier jeg, og Himmelen se i nåde til oss alle - Presbyterianere såvel som Hedninger - for vi er alle på et eller annet vis skrekkelig forskrudd i hodet, og trenger sørgelig til reparasjon...

Godt sagt! (6) Varsle Svar

It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities. - Albus Dumbledore

Godt sagt! (5) Varsle Svar

It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities. - Albus Dumbledore (OPS)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

It is our choices that show what we truly are, far more than our abilities. - Albus Dumbledore

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Never trust anything that can think for itself if you can't see where it keeps its brain. - Arthur Weasley

Godt sagt! (3) Varsle Svar

"Veit du kva eg har veldig lyst på?" sa Bruce. "Nokre visittkort som det står Bruce Norris tok rotta på deg på. Eg kan stikke dei i munnen på folk når eg slår dei medvitslause, i tilfelle dei ikkje hugsar meg når dei vaknar att." "Det du treng, Bruce," sa Kyle, "er nokre timar hos ein psykiater."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Eg trudde det berre var Mac som hadde godkjenning av første grad," sa Amy. Ewart drog på skuldrene. "Det stemmer." "Kva var det du viste henne, då?" spurde Amy. "Ei svært god forfalsking."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hvordan kom du forbi portvakten?" spør jeg og vet med sikkerhet at jeg ikke ba ham komme inn. "Sjarm og en dyr bil virker hver gang." Han ler, børster av den svarte designerjeansen bak og følger etter meg inn.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Hvor er Miles?" spør jeg og avbryter henne, jeg har ikke lyst til å høre et ord mer om den utrolige Drina og hennes fantastiske evne til å sno seg. "Pugger replikker. Skoleteateret setter opp et Hairspray-stykke, og han håper på hovedrollen. "Er ikke hovedrollen en jente?" Jeg åpner lunsjpakken og finner en halv sandwich, en drueklase, en pose chips og flere tulipaner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingenting har endret seg i Europa i løpet av de siste to tusen årene. Stammene er bare blitt større. Engelskmennene hater tyskerne, tyskerne hater russerne, russerne hater italienerne, italienerne hater franskmennene og franskmennene hater alle. - Ugo Carnifex

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har også lest alle, men aner ikke når fireren kommer på norsk... Hadde likt å vite det, jeg også ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Men oversettingen av navnene synes jeg var litt merkelig...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, spenningen øker utover i boken. Men siste bok var best ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest 2'eren og skal begynne på 3'eren gleder meg sykt! 2'eren er ganske bra ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig helt fantastiske bøker. Det er i hvert fall 15 bøker i serien(sett dem på engelsk, men ikke lest dem).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gleder meg i så fall :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vet du om de andre kommer på norsk snart?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jared kastet seg fram, vekk fra meg. Med et høyt klask smalt knyttneven hans inn i ansiktet til Kyle. Øynene til Kyle rullet, og munnen ble helt slapp. Det var helt stille i rommet i noen sekunder. "Eh," sa Doc forsiktig, "sånn rent medisinsk tror jeg kanskje ikke det var den beste behandlingsformen." "Men jeg føler meg mye bedre," svarte Jared mutt.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Tone HAjiniakraTine SundalLaila StenbrendenBjørg Marit TinholtTor Arne DahlMonaBLBeathe SolbergBerit RJohn LarsensveinHilde H  HelsethLene AndresenMaria Festli EriksenAgnete M. HafskjoldCtinaLisbeth Kingsrud KvistenMona AarebrotKristine LouiseEileen BørresenMari ArnSynnøve H HoelLasse SteinnesspietMarit HøvdeLene Regine KjølaasritaolineNinaLena Risvik PaulsenAmanda AFrode TangenJan Erik OlsenIdaErlend Rødal VikhagenAnne Lise JohannessenPirelliEivind  VaksvikTanteMamieIngvild SAva