gleder meg til fortsettelsen :) fantastisk bok <3

Godt sagt! (0) Varsle Svar

vil ha neste bok NÅ ;) =) <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan si med en gang at jeg elsker denne serien og denne boken er noe av det beste jeg har lest :) umulig å legge den fra seg, spenning fra start til slutt! Anbefales virkelig på det sterkeste ;) Cassandra Clare er virkelig en dyktig forfatter! Forelsket meg også i serien føre denne the infernal devices. Gleder meg til å begynne på bok nummer 2 :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsker ravneringene <3 og for en oppfølger ;) Så spennende at jeg ikke klarte å legge den fra meg ;) råta er virkelig et mesterverk ;) Siri Pettersen er en fantastisk og dyktig forfatter :) jeg lever meg helt inn i bøkene hennes og jeg føler meg nesten som Hirka når jeg leser :) Jeg har bare blitt enda mer glad i henne og flere av personene i boka. I Råta likte jeg Stefan veldig godt :) boka får absolutt toppkarakter fra meg og jeg gleder meg enormt til neste bok! Kan nesten ikke vente ;)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Noe av det beste jeg har lest på lenge! Når du først kommer inn i den er det umulig å legge den fra seg. Fantastisk fantasy med spenning og spennende karakterer :) må si at hovedpersonen Hirka er favoritten. kan ikke vente til bok nummer 2 kommer. Noen som vet når den kommer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de sterkeste bøkene jeg har lest! Håper virkelig familien og spesielt moren får svar en dag og at Therese blir funnet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

elsker disse bøkene og lever meg så inn ^^ kan ikke vente på å få lest neste <3

Godt sagt! (1) Varsle Svar

jeg klarer ikke vente med å lese siste boken, spenning på toppnivå ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en psykologisk krim på sitt beste... spenning er det ikke noe mangel på ;)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En av de beste selvbiografiene jeg har lest! Utrolig sterk,dyp,og trist bok som er skrevet rett fra hjertet. Skal ærlig innrømme at tårene strømmet på. Vakker bok på samme tid som vond.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Nok en fantastisk bok av Dean Koontz. Klarte ikke legge den fra meg. Spenning fra begynnelse til slutt med twister du ikke kunne tenkt deg skulle skje. Boka har også med humor og er skrevet på en fantastisk måte. Anbefales på det sterkeste! Dette er virkelig en bra bok. Et gjennomført mesterverk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Beathe SolbergEmil ChristiansenTorill Elisabeth RevheimBenedicteAnniken Røilkjell kTine SundalMaria Festli EriksenIngeborg GOleDaffy EnglundIngunn SKetilGroLilleviIdaRune U. FurbergTrygve JakobsenToneJulie StensethKaroline in WonderReadninggirl20ingar hsveinRandiMarteellinoronilleKay NilsenVannflaskeSolveigRufsetufsaTone Maria JonassenLailaEllen E. MartolHarald KJenny Dahl BakkenCathrine Marie HansenNina J.B.Lasse SteinnesBjørg L.