Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 5 av 5 bokomtaler

Småmorsomt, men heller ikke mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

B&B kan sine ting, men det blir litt lettvint dette. Så sånn sett litt uforløst.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat lest den. Og til alt overmål på Amazons Kindle, så nå vet NSA om det også!

Boken er ikke spesielt godt skrevet synes jeg, det virker nesten som Dave Eggers ikke vet helt vet hva han skal gjøre med alt stoffet. Men fascinerende er den - og ganske så skremmende! Det er absolutt ikke fremtidsmusikk han beskriver - det meste av dette er her allerede, om enn ikke i den målestokken - ennå. Dette er The Dark Side of "Big Data" og vi på vei dit. Og - som millionskarene i boken - helt frivillig!

Anbefales! Og hvis du trodde det var mulig å gå "offline"? Glem det - dét løpet er kjørt...

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg har lest Adler-Olsens 5 første bøker om Avdeling Q, men nå erfarer jeg at kilden er i ferd med å tørke ut. Stillestående, kjedelig og på tomgang vil jeg si "Den grenseløse" er. Jeg avbrøt etter circa halvgått løp.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Deon Meyers beste bok! Og det sier ikke lite, for dem som kjenner ham! Jeg har lest alle av ham som er oversatt til norsk. Meyer er litt "uvanlig" på den måten at hans persongalleri er nytt i hver bok, han skriver altså ingen "serie" - eneste fellestrekk er Sør-Afrika. Og det er mye regimekritikk på og mellom linjene, meddelt gjennom hans personer.

"13 timer" er nettopp det, dvs. handlingen utspiller seg i løpet av 13, svært så hektiske timer! Akkurat dét er kanskje litt urealistisk, men pytt, pytt! Meyer bruker et kjent skriveteknisk triks; han følger flere parallelle handlinger - som henger sammen, selvfølglig - samtidig. Men han gjør det i et høyt oppdrevet tempo - ofte bare noen linjer før han hopper til neste klipp. Det skaper et høyt tempo og stor lyst hos leseren til å få vite "hvordan går det"?

Og ikke går det "bare bra" til slutt, heller!

Jeg triller ikke ofte 6-ere, men her er det fortjent, synes jeg. Anbefales!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Readninggirl20ingar hChristendirtsadirtsaHarald KIngunn SLesevimsaJulie StensethRisRosOgKlagingAndreas BokleserLars MæhlumPia Lise SelnesMarit MogstadMonica CarlsenHildeBabynemiLibraritas vTone SundlandRufsetufsaDaffy EnglundsvarteperLeseaaseCtinaTheaLailaBerit RGro Anita MyrvangRandi BorgenmarithcgretemorKay NilsenSverreSynnøve H HoelHallgrim BarlaupMona HagenGro-Anita Roenrune røstenGroFrode TangenKristin_