Klikk på en bok for å skrive en omtale.

Viser 1 til 8 av 8 bokomtaler

Spennende historier, litt slapt redigerte tekster. Veldig lesverdig!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Odd Karsten Tveit kan unektelig veldig mye om viktige historiske hendelser i Palestina i tiårene frem til opprettelsen av staten Israel. Boka er full av gode historier som peker på enkeltskjebner OG det store bildet, og jeg koste meg. Dessverre lider boka av at OKT kanskje kan for mye om historien og at det noen ganger (må?) går litt fort i svingene, både med tid, sted, sammenhenger OG språkvask. Allikevel: les den;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Føler ikke det var kritisk å ikke ha lest de foregående i serien. Liker boka for de store ideene, hvordan forfatteren leker med hendelser i vår tid og peker på en mulig (dystopisk) fremtid. Kan ikke fordra det stive språket, men anbefaler den allikevel...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lys i tunnelen. Men først etter underfundig, ironisk og kaldt mørke. Lykke til med foreldreskapet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Interessant rammefortelling rundt en av Houellebecqs kanskje minst spennende karakterer. Resultatet: mye godt tankefór i en ganske kjedelig historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Underholdende lesning, men jeg tror en venn av meg sa det best før jeg begynte med boka: "Vil heller lese om noe som Discovery ikke har ukentlige spesialer om..."

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kortomtale: drivende god fortellerkunst som blir litt (bittelitt) langdryg og uforløst mot slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et slag i magen av en migrasjonsfortelling. Les!

Godt sagt! (12) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

HeidiMonica CarlsenBeathe SolberglittymseRolf IngemundsenIngunn SRobinLeseberta_23Grete AastorpTheaMarie HolterEileen BørresenIdaSilje OlsenOle Jacob OddenesMetteNils PharoSverreHelena EAnetteLyriaTone SundlandCarine OlsrødritaolinekntschjrldAnn Helen EAnn ChristinFrank Rosendahl SlettebakkenEster SHanne Kvernmo RyeTonjeSynnøve H HoelMarianne  SkageIngeborg GEvaLinda RastenTove Obrestad WøiensiljehusmorMorten MüllerSol