Viser 11 til 19 av 19 omtaler

Litt lei av alle overjordiske skjønnheter, så nå tar jeg pause fra Lucinda Riley.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Underholdende bok hvor historien veksler mellom en eldre kvinnes livshistorie og en ung kvinne som skal finne frem til seg selv på den engelske landsbygda under en filminnspilling. Denne hadde litt av hvert å by på, men ble til tider litt langdryg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg syntes denne boka var litt enkel, og jeg tok meg ofte i å skjønne hva den neste setningen/handlingen ville bli.....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forferdelig språk, men det mistenker jeg er oversetterens feil. Samme historie som i alle de andre bøkene hennes. Jeg mistenker at hennes neste bok også kommer til å handle om et gods i England eller sør-Frankrike, ukjente slektninger og en ung jente med kjærlighetssorg som utforsker fortiden. Jeg synes det virker som om hun har liten innsikt i miljøene hun skriver om, og jeg tror hun kunne hatt nytte av litt research.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er lett å lese, men også lett å glemme. Språket gir ingen motstand, dette en en ren underholdningsroman og intet annet! Helt ideell hvis en ønsker å drømme seg bort fra dagliglivets mas og stress, dessuten er det helt greit å lese boka når det er mye liv og røre rundt en.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Drøm deg bort til eksotiske India og aristokratiske England. Kjærlighet, drama og mysterier. Kanskje litt langtekkelig, men absolutt en helt grei feelgood.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

lett å lese, gog underholdning. litt mange forviklinger og drama, men det er det som skaper spenningen i boken.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Tine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimPiippokattaBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaHarald KAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo Rye