Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Vi kan vel slå fast at tittelen er treffende. Andre synonymer er sære, merkelige og rare - og noen er helt klart bisarre. Fortellingene henter sin handling i alt fra nåtiden, fortiden og en dystopisk fremtid. Det er vanskelig å se en felles tråd gjennom fortellingene - utover det bisarre. Og utover at en nobelprisvinner som seg hør og bør skriver godt og har interessante observasjoner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fortellinger fra en annen verden. Noe science fiction fra mørke framtidssamfunn, noen med handling fra fortida. Fascinerende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg pleier ikke å velge novellesamlinger, men gjør det heldigvis av og til. Bisarre fortellinger er nettopp det. Her er det både mørkt og morsomt. Jeg hadde lyst til å sluke, men klarte å vise måtehold, og leste ei novelle av gangen. Jeg gleda meg til lesepausene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette ble for sært for meg. Avbrøt og gir den terningkast 2.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ingen overdrivelse at disse novellene er bisarre. Noen så bisarre at det blir for rart. Synes også at kvaliteten her er ujevn. Best likte jeg novellen om syltetøyglassene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

OlemgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas Hesselberg